Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 17. tammikuuta 2017

Kuuratiistai


Luonto näyttää sitten kauniilta, kun se on kauniin kuuran  peitossa, eikö teistäkin? Ehdin nipin napin nappaamaan pari kuurakuvaa tänään ennenkuin tuli jo liian hämärää. Nyt kun tämä arkinen aherrus on taas päässyt kunnolla vauhtiin, niin illat jäävät arki iltoina kyllä melkoisen lyhyiksi, eikä kaikkina päivinä ehdi kaikkea mitä toivoisi ehtivänsä.


Konettani päivitettiin muutama päivä sitten, sen takia, että se toimi vähän hitaasti, koska olin ladannnut sinne todella paljon kuvia. Minun pitäisi todella ryhtyä puheista tekoihin ja ottaa joku systeemi miten säilyttää kuviani, kertokaahan mitä te käytätte; ulkoista kovalevyä, pilvipalvelua...vai mitä?


Huomasin myös, että päivitysten myötä blogin jotkut asetukset eivät ole aivan entisenlaiset, esim. Kun kirjoittelen postauksia tabletilla, on näppäimistö ikäänkuin tekstin päällä, enkä pysty seuraamaan kirjoittamaani tekstiä samanaikaisesti, vaan joudun ikäänkuin kirjoittamaan ensin ja siirtämään näppäimistön syrjään, jotta voin tarkistella kirjoituta.Tämä on varmasti helposti jotenkin korjattavissa oleva juttu, mutta en ole vielä keksinyt miten saan ongelman korjattua:)


Eivätkä nämä kuuratiistain ongelmat ihan pelkästään rajoitu tähän kirjoittamiseen, vaan myös kuvien postauksiin lisäämiseen...tarkoitukseni oli laittaa tähän postaukseen juuri niitä kuurakuvia, mutta ei onnistu nyt?! Onneksi näitä kuvia riittää;)


Taidan käyttää osan tästä illasta ratkaisemalla tietoteknisiä ongelmia , toivottavasti teidän iltanne sujuu vähän mukavimmissa merkeissä, huomenna uusi yritys!1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos