Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Keskiviikon kuvia

Moikka vaan kaikille! Tämä tämän päivän postaus on nyt ihan pakko aloittaa näillä kuvilla. Nimittäin tänään kun tulin töistä kotiinpäin huomasinpa katsella vähän ympärillenikin ja mitäs sitten huomasinkaan...no aika hienot pilvimuodostelmat taivaalla,  mielestäni jopa kuvaamisen arvoiset...tosin kännykällä otettuja kuvia nyt tällä kertaa postauksen kolme ensimmäistä napsua, mutta niistäkin varmasti asia käy kyllä ilmi:)Tämä allaoleva kuva on siis otettu työmatkalla tänään iltapäivällä.

Viime viikonlopullahan oli hieno sää molempina päivinä ja tuli kuvailtua aika paljon, niinpä liitän tämän postauksen jatkoksi sitä kuvamateriaalia myös.


Monta kertaa käy kuitenkin niin, että juuri kun havaitsee tai sattumalta huomaa jotakin tosi mielekästä kuvattavaa, niin sitten se järkkäri on kotona, onneksi nykyään kännykässä on kamera, eikä tarvitse siis ihan jäädä näppejään nuolemaan, vaan saa taltioitua näkemänsä. Minä pidän kaikesta vanhasta ja vähän jo parhaat päivänsä nähneistä kohteista, niissä kun on särmää...vähän kuin kuvaajassa itsessänkin;)Tässä on juuri sellaisia vähän rosoisia kohteita...
Mukavaa keskiviikko iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos