Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 sum summarum

Kuten eilisessä postauksessani jo kerroinkin tänään kävin alennusmyynneissä. Mutta eikös näin vuoden viimeisinä päivinä ole vähän niinkuin tapana summata mennyttä vuottaan ja joulua, sekä katsoa jo vähän uuteen vuoteenkin?
Joulun vietto sujui oikein mukavasti perhepiirissä ja myös totuttuun tapaan hyvin syöden, yhdessä oleillen, lahjoja jaellen ja nauttien joulun tunnelmista; koristellusta kodista, hyvästä ruuasta, läheisistään, sekä leppoisasta joutilaisuudesta ja lomasta.Tämä joulu jää varmasti mieleen myös säätilansa puolesta, koska vietimme sitä lumettomana.Välipäivät kuluvat vauhdilla, lyhyen joulun jälkimainingeissa. Minä saatoin jouluvieraamme kotiinsa ja jatkoin ystävieni luokse samaisella reissulla. On suuri onni,  kun on ihania ystäviä jonne on aina tervetullut. Olimme päättäneet käydä juhlistamassa vuoden loppua kuohujuomilla korkeuksissa, joten skybar käytiin Tampereen Tornissa katsastamassa ja kovin viihtyisäksi ja kivaksi paikaksi toteamassa, plussana mielyttävä palvelu, sekä hulppeat näkymät, tykkäsin kovasti!Henkilökohtaisesti kulunut vuosi on ollut ihan hyvä vuosi; niin kliseiseltä kuin nyt saatankin kuulostaa, niin olen huippu onnellinen terveydestä, töistä, arjesta ja niistä ihanista arjen piristäjistä, ystävistäni, läheisistäni, kesälomareissusta, ystävien järjestämistä yllätyksistä ja pienistä, sekä suurista hetkistä, oikeastaan tosi monista asioista elämässäni. Ja aivan erityisen ylpeä asiasta, jota aloin hyvinkin vuosi sitten hoitamaan ja ihan juuri ennen joulua sain sen erittäin mieluisaan päätökseen, joka vaikuttaa ihan koko tulevaisuuteeni, eipä sitä loppuvuoteensa paljon komeampaa päätöstä olisi voinut toivoakkaan;)


Uutta vuotta lähden juhlistamaan pikku reissuun, josta kerron lisää sitten vuoden jo vaihduttua, joten tässä kohtaa lienee juurikin sopiva hetki kiittää teitä jokaista blogini seuraajaa ja toivottaa teistä ihan jokaiselle myös oikein ihanaa, onnellista ja tunnelmallista Uutta Vuotta☆★☆★☆
1 kommentti:

  1. Hei sinulle, joka olit tykännyt juuri tästä postauksestani, kiitos kun liityit lukijoihini ja kommentoit, oikein mukavaa uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos