Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 12. joulukuuta 2016

Värikäs viikon aloitus

Mukavaa alkanutta viikkoa! Mikä upea viikonavaus...aamulla ihastelin työpaikan kahvihuoneen ikkunasta eteen avautuvaa vaaleanpunaista lumousta, auringon nousun aiheuttamaa taideteosta, joka värjäsi myös jään huikaisevan väriseksi ja sama "näytelmä" toisintona iltapäivällä, kun lähdin töistä. Harvoin olen nähnyt kauniinpaa auringonlaskua, joka värjäsi koko taivaanrannan-niin kaunista♡♡ Ja ainoa asia mikä tässä harmitti, oli se puuttuva kamera! Oli nimittäin niin upeat värit, että olisi saanut super ihania kuvia!!!

Tämä kuva on  vai laimea häivähdys tämänpäiväisestä väri-iloittelusta.
Kuvakin on otettu aiemmin, ei siis tämänpäiväisestä taideteoksesta.


Tänään on varmaan Saara  Aalto ollut yksi suosituimmista kahvipöytä keskusteluista, me jotka Xfactorin finaalilähetyksen katsoimme, toivoimme tietysti hänen voittoaan, mutta myöntää kuitenkin täytyi, että kilpakumppani oli todella huikea myös, itse soin voiton heistä kummalle tahansa. Toivon kuitenkin, että Saralle aukeaa kyseiseen kilpailuun osallistumisen myötä huikea kansainvälinen ura.


Nyt kun ollaan kohta jo tämän kuluvan joulukuun puolessa välissä, on hyvä hetki ehkäpä alkaa summata tätä kulunutta vuottansa ja toisaalta ehkäpä myös vähän miettiä tulevaa. Mitkä ovat olleet vuoden ehdottomia kohokohtia, ihanimpia juttuja tai ikuisesti mieleenpainuva muisto? Tapahtuiko vuoden aikana jotakin merkittävää?

Entä mitä toivoisit ensi vuodelta, asetatko tavoitteita, unelmia tai kenties oletko mahdollisesti toteuttamassa jo jotakin haavettasi tulevana vuotena?

Teetkö lupauksia, oletko suunitellut jotakin vai otatko uuden vuoden vastaan avoimin mielin?
Nämä kuvat yllä on otettu eilen  pakkasaamulla,  kun maa oli kauniisti kuurassa.
Ja kuten eilisessä postauksessani kerroinkin nyt joulukuussa blogissa vilahtelevat myös tontut...


Mielestäni tonttujen kuvausympäristö - metsä, sopii tarkoitukseen loistavasti.Kivaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos