Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 29. joulukuuta 2016

Välipäivät ja vuoden viimeisiä viedään

Hei ja mukavia välipäiviä! Täällä on vietetty mukava joulu ja välipäivinä kyläilty ystävien luona, tänään kotiuduttu ja hoidettu kotiaskareita. Matkustin junalla ja matkan varrella oli useampaa säätilaa ja tyyppiä, vaikka ei junamatkailuni kovin kauas edennytkään. Oli kaunista, kuulasta, aurinkoista ihan kuin maaliskuun loppua tai huhtikuuta muistuttavaa lumetonta keväistä säätä, ja vain hetkeä myöhemmin säätila muuttui kuin taikaiskusta...perille päästyämme alkoi melko rovakka sade, joka muuttui nopeasti rännäksi ja oli pimeää kuin yöllä!!?!
Oli kiva tulla jouluiseen kotiin, ulko-oven avattuani vastaan "pöllähti" ihana hyasintin tuoksu, kun lähdin olivat hyasinttini eteisen hyllyllä täysin nuppuisia, eivätkä ne tuoksuneetkaan vielä.Olettekos käyneet jo välipäivämarkkinoilla; alennusmyynneissä? Minä kävin tuoksuostoksilla, jotka tosin menivät ns. Uuden vuoden lahjoiksi;) tuoksut ja kosmetiikkaa saivat ainakin ihmisiä alennusmyynteihin, sillä ihmisiä oli todella paljon liikkeellä.
Aletaan olla vuoden viimeisten päivien äärellä ja kohta voikin jo luoda katsauksen menneestä vuodestaan, mitä sinun vuoteesi on mahtunut? Uutta vuotta vietetään ilmeisesti plussakeleissä ja sitten uusi vuosi taitaakin tuoda talvisemmat sääolot mikäli uusinpiin sääennusteisiin on luottamista.Huomenna taidan pikaisesti käydä vähän alennusmyynneissä katselemassa, mitä siellä on  alennuksissa. Onneksi ei ole pakko ostaa yhtään mitään, mutta aleista saattaa tehdä löytöjä, mikäli kohdalle osuu voi alennusmyynneistä tehdä vaikkapa vuoden varrella tuleville synttärisankareillekin lahjalöytöjä, kannatta kierrellessään aleja pitää mielessä ystävien, ja sukulaisten tulevat synttärit siis.

Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos