Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 22. joulukuuta 2016

Tule Joulu kultainen ja jouluspiritin etsiminen

Tänään olin vielä viimeisen päivän ennen joulua töissä ja sitten olikin vuorossa ostoksilla käynti, on pyörititty kauppakeskuksessa parin muunkin ostoksilla olijan kanssa! Ostettu jouluruuat ja jonotettu. Mietin kaupassa, että täältäkö se joulun spiritti nyt pitäisi löytyä, vaiko tuosta sumuisen kosteasta säästä?! Mutta ei, kyllä se pitää löytyä ihan muualta, toivottavasti jokaknen löytää sen sydämestään.


Tänään oli niin sanotun loppusilauksen aika, joka täällä tarkoittaa hommien loppuunsaattamista ja joulun vieton aloitusta. Lantut  ja porkkanat on keitetty ja huomenna paistetaan sitten laatikot. Lattiat pesty ja tuuletetut ja tampatut matot laitettu. Kuusi pistetään huomenna jalkaan ja tuodaan sisään ja siitä se pyhien vietto saa alkaa...niin ja jouluvieraamme tulee joulun viettoon♡


Näin tämä päivä on jo vaan illassa ja huominen aamuni käynnistyy kauppareissulla heti aamusta.

Mukavaa joulun odotus  myöhäisiltaa1 kommentti:

  1. Oikein ihanaa joulua sinulle ja läheisillesi. Täällä ollaan hyvällä mallilla. Huomenna käyn vielä töissä toivottamassa hyvät joulut asukkailleni ja työkavereille ja sitten laskeudun joulurauhaan.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos