Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Pyhät kohta jo ohi ja vuosi lähenee loppuaan

Toivottavasti meillä kaikilla on ollut tunnelmallinen,  mukava ja muistoihin jäävä joulunaika, sekä yhdessä vietettyä aikaa, tuoksu-ja makumuistot säilyvät mielessä vuosia, jopa vuosikymmeniä, mandariinin,  joulukuusen,  hyasintin, piparin tai sammutetun kynttilän  tuoksut liittyvät todella vahvasti joulun tuoksumuistoihini, mitkä sinulla?


Minun joulukukkani alkoi kukkia todella runsaasti aattona,  tykkään siitä tosi paljon;)


Katselin  viime jouluna ottamiani kuvia ja huomasin, että keli näyttää olleen samanlainen kuin tänä vuonnakin;  Lumeton, sateinen ja tuulinen eli ei mitenkään jouluinen, nykyään voi kai kohta jo sanoa,  että jos lunta sattuu jouluna olemaan  se on melko harvinaista herkkua.

No  tulikos pyhinä herkuteltua? Hyvin syönti ja herkuttelu on olennainen osa joulun viettoa, sitten tammikuussa naistenlehdet ovatkin tulvillaan erilaisia kilojen karistelu ohjeita ja jumppavinkkejä;) ja näin loppuvuodesta moni  päättääkin  aloittaa uuden ja terveellisen elämän ja tarttuu ohjeisiin  ja vinkkeihin.


Tänä vuonna olikin lyhyt joulu, jos ei satu olemaan ylimääräisiä lomia, niin  arki koittaa jo tiistaina varmasti monia, minulla onnekseni on lomaa , niin että työt kutsuvat vasta uuden vuoden jälkeen. Saatan jouluvieraamme turvallisesti kotiin ja yhdistän tähän  ystävieni tapaamisen. Uudeksi vuodeksi on tiedossa pikku matka, josta sitten myöhemmin kerron lisää. Saitteko muuten mukavia lahjoja ja olivatko itse antamanne lahjat mieluisia? Antaminen on  vähintäänkin  yhtä mukavaa kuin saaminenkin.

Mukavaa Tapania☆☆ jo toivottelen teille, kun  tämä postaus tulee näin myöhään joulupäivänä postattua.

1 kommentti:

  1. Meillä oli myös viime vuonna lumeton joulu, nyt jopa koko aatto satoi vettä.
    Tällähetkellä on hentoinen lumi maassa.
    Kirjoittelinkin ja laitoin kuvia blogiini meidän aatosta.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos