Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 6. joulukuuta 2016

Onnittelut 99-vuotiaalle!!

Oikein juhlallista ja hyvää Itsenäisyyspäivää!! Meistä useimmilla on tänään myös vapaapäivä,  minulla tähän päivään kuuluu perinteisesti joulupipareiden leivonta.
Kotiin levittätyy joulun tuoksu,  kun ensimmäinen pellillinen ehtii uunista ulos.


Tänään on tiedossa keskustassa myös useita mielenosoituksia, saa nähdä miten niiden kanssa tänä vuonna käy?!? Muistamme varmasti edellis vuosien uutiskuvat miten tilanteet meinasivat riistätyä hulinnoinniksi ja ikkunoita rikottiin, toivoa sopii, että kaikki sujuu tänä juhlapäivänä rauhallisesti.
Miten itse vietätte tätä päivää? Moni virittäytyy illalla tv:n ääreen seuraamaan presidentin juhlavastaanottoa, niin minäkin aijon tehdä.


Linnan juhlat jos mitkä virittävät aina keskustelua, onko oikein, että niin kalliit juhlat järjestetään ja voisiko kyseiseen juhlaan menevät rahat käyttää johonkin hyödyllisempään? Tätä dilemmaa mietitään lähes yhtä paljon, kuin sitä, että kenen juhlaasu oli upein, kenen asuvalinta taas epäonnistunein, kuka ei osannut  etikettiä ja kenellä oli liian avonaista yllä tai kuka ei ollut käynyt kampaajalla, viimeisen sanan tyyleistä  tai niiden puutteista sanovat naistenlehdille ja tv haastatteluihin muotitoimittajat Jaakko Selin ja Sami Sykkö, näin ainakin aiempina vuosina.


Tänään juhlapäivänä on oikein hyvä hetki miettiä mistä kaikesta voikaan olla kiitollinen ja onnellinen. Idea tähän pohdiskeluuni tuli yhdestä blogista, jota seuraan säännöllisesti, sen kirjoitaja on mielestäni oivaltanut kauniisti mistä kaikesta voikaan olla kiitollinen! Mistä sinä ja minä olemme kiitollisia?


Upeaa juhlapäivää☆☆☆

1 kommentti:

  1. Niille jotka rähisevät ja kritisoivat linnan juhlia, haluan kysyä: Eikö Suomi ja itsenäisyys ole juhlan arvoiset? MIltä sinusta tuntuisi jos olisit kutsuttu? Onko harmi sitä, että itsellä ei ole juhlaa tarjolla? Kiitollisena Suomesta ja suomalaisuudesta. Ja siitä, että on työ, johon voi mennä iltavuoroon.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos