Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Luontokuvia itsenäisyyspäivältä


Eilen juhlittiin Suomea ja mikä sopisikaan paremmin jatkoksi sille, kuin ihastella Suomalaista luontoa! Kävin eilen upeassa, kirpakassa Itsenäisyyspäivän aurinkoisessa säässä kävelyllä ja kuvasin talvista, joskin lumetonta luontoa, siitä kuvasatoa tässä postauksessa. 


Iltapäivän  ihana aurinko alkoi painua hiljalleen mailleen ja satuin olemaan juuri koivikon vieressä, kun  auringon valo siivilöityi vieä upeasti koivun oksien lomasta.
Ja sitten osuin myös näiden upeiden luonnon taideteosten luo! Olen aiempina talvinakin saanut kuvailla näitä, mutta yllätyin, että näitä oli muodostunut jo tähän aikaan vuodesta?!Tämä oli ihan  huikea;  kuin  koru!! Kuva ei kuitenkaan ihan tee oikeutta tälle, mutta oli todella hieno, ohuen ohut kaarelle jäätynyt jääteos.


Vain ohut oksa antaa tukea tälle yllä olevalle taideteokselle, upea!  Eikös vaan?


Portaat jääluolaan?
Jopa pakkasen puremat ja kuivuneet ruusunmarjatkin näyttivät talvisessa auringonpaisteessa aikas hienoilta.Talvella saattaa helposti käydä vähän niin,  että tulee otettua kuvia paljon sisätiloissa, mutta kannattaa kantaa myös talvisilla ulkoiluillaan kantaa kameraa ehdottomasti mukanaan.


Tänään ei sitten ollutkaan enään niin hieno ja aurinkoisen kaunis päivä kuin eilen, tällaista sinistä taivasta ei ollut ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla tarjolla tänään, vaan harmaa ja viimainen sää. Onneksi tuli eilen lähdettyä ulos ja saatua nämäkin kuvat otettua;)
Minulla on se tämän viikon toinen vapaapäivä huomenna, ja taidanpa hyödyntää sitä ja leipoa joululeivonnaisia lisää, eilen paistuivat nämä joulupiparit, jos pystyisin liittäisin tämän kuvan yhteyteen myös tuoksun, niin hyvä tuoksu näistä paistuessaan levisi koko kotiin.

Mukavaa viikonjatkoa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos