Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 20. joulukuuta 2016

Lounaskutsu-ja paketti yllätys!

Joulun  aika on yllätysten aikaa ja minulle niitä osui kohdalleni kaksi tänään! Eilen sain joululounaskutsun ihanilta työkavereiltani ja kun tulin  lounaalta tänään,  oli työpöydälleni ilmestynyt paketti??! Paketissa oli mukana kortti,  josta selvisi  että vanha työkaverini oli muistanut minua joulupaketilla! Tällaiset pyyteettömät eleet lämmittävät aivan erityisesti mieltä.


Tähän sumuisen ankeaan päivään nämä ihanat yllätykset sopivat ihan kertakaikkisen erinomaisesti. Hyvä  lounaan kruunaa tietysti ihana jälkiruoka, jonka päätimme nauttia Fredan kakku galleriassa...valitsin herkullisesta tarjonnasta glögijuustokakkua ja kahvin,  ah  ja oih,  herkkua viimeiseen muruseen asti! Seurueemme valitsi myös mustaherukka ja passion versioita, joista sain makunäytteet;  herkkuja kaikki tyynni, suosittelen pistäytymään k.o puodissa jos satutte sinne päin.


Ja silmilläänkin voi "syödä", keskustassa kävellessään tuli kiinitettyä huomiota jälleen kerran Helsingin upeisiin vanhoihin rakennuksiin ja Bulevardin Ekbergin jouluiseen ikkunaan,  jota koristi kaunis piparkakkutalo. Eikä tässä vielä kaikki kävelimme ohi ihanan sisustusliikkeen: Dayn Bulevardilla, mutta aika ei antanut myöden poiketa sisään, ahmin kuitenkin  verkkokalvoilleni näyteikkunasta kaikki ihanuudet,  haluan ehdottomasti käydä siellä jossain kohtaa ajan kanssa.
Monet pienet  ja isommatkin asiat tekivät tästä päivästä erityisen ihanan♡ Toivottavasti sinunkin  päivääsi on mahtunut ilon aiheita! 


Hyvää tiistai-iltaa☆

1 kommentti:

  1. Ihanaa on olla vapaalla ja keskittyä joulutteluun:). Lounas kuulostaisi kyllä kivalle ja sellainen on tiedossa, kun kakkosen kanssa lähden jouluostoksille torstaina.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos