Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 10. joulukuuta 2016

Lauantain lumo

Mitäpä sitä päiväänsä pilaamaan, vaan ajoissa ylös uuteen päivään-lauantaihin! Mikäpä sitä on heräillessä, kun mukavat pikkupakkas lukemat mittarissa ja kaunis punasävyinen taivaanranta tervehtivät heräilijää.


Täällä on/oli tänään joululeivonnaispäivä tehdään joulutortut ja pasteijat, tiedossa siis kivaa jouluista puuhastelua.Tämä lupaavalta näyttävä sää innostaa myös kaivamaan kameran taas esiin ja lähtemään ulkoilemaan ja ottamaan kuvia. Kun lueskelee muiden blogeja on kiva huomata miten paljon niistä löytyy mukavia vinkkejä ja ihania kuvia jouluun liittyen. Jos tykkää puuhastella ja pitää joulusta on aikakaus, teema ja erilaiset joululehdet oivallisia ideapankkeja, joista voi löytää käyttökelpoisia vinkkejä omankin joulunsa toteutukseen.


Torttuja tuli tehtyä sekä luumu, että omena-kaneli marmelaadi täytteillä


Pasteijaijat tein riisi-jauheliha täytteellä


Kun vauhtiin pääsi, niin tuli sitten leivottua vielä pellillinen sämpylöitäkin.Täällä on leipomo nyt sulkenut ovensa ja lepurilla hymy huulilla, hommat hoidettu;) Eikös se vähän niin ole, että kukas se kissan hännän, jos ei kissa itse?!? Kuvaamassa en tänään käynyt, mutta päivä se on huomennakin , ja jos päivä on yhtä kaunis mitä tänään, niin huomennakin pääsee kuvaamaan.


Mukavaa lauantai iltaa!!1 kommentti:

  1. Herkullisen näköisiä torttuja. Meilläkin on pikkupakkasta ja aurinko paistoi. Oli kiva olla pihalla.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos