Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 17. joulukuuta 2016

Lauantain joulupuuhat

Tämä päivä alkoi aikaisin kuten useimmat päiväni, kun nousee ajoissa saa paljon aikaiseksi. Aamusta hoidin ihan tavallisia kotiaskareita,; pyykkejä ja kauppareissun, niiden jälkeen aloitin kodin joulupuuhat, eli asettelemaan joulukoristeita,  se on yksi jouluvalmistelujen lempihommiani,  yllättävän aikaa vievää kuitenkin. Useimmat koristeet asettuvat ihan jokaisena jouluna tietylle paikalle, kuten joululiinat ja kynttilätkin. Ensimmäinen joulukukkakin on nyt hankittu, se perinteinen punainen amaryllis;) hyasintit ostan viikon loppupuolella, jotta ne eivät aukea liian aikaisin. Aijon asettaa ne isoihin lasipurkkeihin, koska meillä kärsitään jonkun verran tuoksuista.Joulun tunnelman kotiinsa saa kyllä koristeilla, kynttilöillä ja kukilla. Heti kun saa koristeet paikoilleen tulee sellainen jouluinen olo...kyllä niillä on iso merkitys tunnelman luojina. Matot ovat terassilla odottelemassa tamppausta ja tuulettumassa. Vielä tänään haen kuusenjalan jo varastosta valmiiksi , jospa se kuusi haettaisiin myös huomenna, tosin sisään se tuodaan vasta viikon loppupuolella. Muutama koriste pitää myös tuoda varastosta vielä ja sitten alkaakin kodin jouluinen ilme olla valmiina♡


Tänään en kirjoittele pitkästi, koska on tarmoa jatkaa näitä jouluisia puuhia, niin silloinhan sitä sitten pitää puuhastella;) Taidan seuraavaksi  ottaa  nyt myös joulukyntteliköt esiin.


Mukavaa lauantai iltaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos