Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 9. joulukuuta 2016

Kierrätysmateriaali kukkaro ja kohti viikonloppua!

Perjantaita! Aikas kiva fiilis, että edessä on viikonloppu ja mahdollisuus puuhastella kaikenlaista taas pari päivää. Tänään sain ystavättäreltäni ihanan tuliaisen Tallinnasta, nimittäin tölkin "korkeista" tehdyn kukkaron. Olen nähnyt näistä  tehtyjä laukkuja jo aiemminkin, mutta täytyy sanoa, että joku on kyllä ollut todella kekseliäs, kun on äkännyt mitä kaikkea niistä voikaan tehdä. Nopea goolailu toi esiin vaikka mitä hienoja ideoita, mitä niistä voikaan saada aikaan. Oiva kierrätysidea.
Aikas hieno kukkaro,  vai mitä mieltä olette?

Huomenna on taas leivontapäivä, ja sitten onkin joululeivonnaiset tehty...kiva kun saa jonkun asian jouluun liittyen hoidettua loppuun;) Sillä melkoisesti on vielä puuhaakin, tosin useimmat oikein mieleisiä. Jostakin syystä joulukuusi on pyörinyt myös muutamia päiviä mielessäni...olisi kiva kun se kohtapuolin odottelisi ostettuna terassilla, vaikken sitä sisälle toisikaan ennen kuin päivä, pari ennen aattoa. Meille kuusi tuodaan sisään yleensä vasta aatonaattona.


Nämä kaksi kuvaa jälleen Itsenäisyyspäivän kuvasatoa;)


Nyt kun on taas ollut sumuisen harmaata muutama päivä,  huomaa miten mukavaa on ; kun ihmiset ovat laittaneet jouluvaloja pihoilleen, puutarhoihin ja ikkunoille. Minä noudatan samaa "maltillista linjaani" ja otan myös joulukyntteliköt ja ikkunaan ripustettavat jouluvalot esiin vasta lähempänä aattoa. Mutta vastaavasti poistan joulukoristeet usein lopullisesti vasta Nuutinpäivänä, enkä todellakaan kiikuta kuusta ulos ensimmäisenä arkipäivänä pyhien jälkeen! Minä tykkään koristella kodin jouluksi ja joulukoristeita on vuosien varrella kertynyt melkoisesti ;). Monet koristeistani on myös saatu lahjaksi, äidiltäni useimmat,  koristeilla luodaan tunnelmaa.


Mukavaa viikonloppua!


3 kommenttia:

  1. Minä taas koristelen mieluusti etukäteen ja poistan sitten nopsaan Uuden Vuoden jälkeen. Odotus on se paras osa joulua:).

    VastaaPoista
  2. Joulun odotus on minustakin mukavaa ja se juhlan valmistelu ja sitten aatonaattona se tunnelma, kun joulu saa tulla ja kaikki on valmiina;)

    VastaaPoista
  3. Minä olen koristellut jo kaikki jouluun. Nautin kauan ja rauhallisesti. Sitten joulun jälkeen mielelläni vien ne pois.Kynttilät jätän samoin osan valoista.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos