Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 19. joulukuuta 2016

Jouluviikko alkuun

No niin, tässä sitä nyt sitten ollaan - jouluviikossa! 4 päivää töitä ja aatonaattona alkaa loma, oikein  mukavalta tuntuu jo nyt. Viikkoon  mahtuu vielä  kuitenkin monenlaista hommaa, ennen kuin  joulun vietto alkaa.
Viikonlopulla oli kuulemma vilkkainta tehdä jouluostoksia,  onneksi ei ole enää mitään pakollisia lahjahankintoja tekemättä. Ruokaostoksilla kuitenkin pitää viikon varrella käydä useampi kerta. Kuusikin tuli tänään noudettua;) vaikka olin vähän suunnitellut, että se olisi haettu viikonlopulla.


Mitenkäs siellä tämä jouluviikko  on lähtenyt käyntiin? Onko vielä lahjoja paketoimatta,  kuusi ostamatta ja sen sata ja yksi muutakin hommaa hoidettavana? Niinhän se taitaa monella olla, että tähän joulua edeltävälle viikolle tuppaa kasaantumaan yhtä ja toista.


Omat ajatukseni pysyvät parhaiten järjestyksessä ja hallinnassa,  kun teen hoidettavista asioista listan, mitä on hoidettava ja milloin, joulun ruokaostoksista olen niinikään laatinut ostoslistan, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty; pätee ainakin minuun.


Vähän kieltämättä mietityttää onko joulu nyt sitten täällä etelässä lumeton?? Eipä se ensimmäinen kerta olisi, kun joulua vietettäisiin  vesikeleissä, muistatte varmasti muutaman vuoden takaisen kuvan jossakin iltapäivälehdessä missä joulupukki vesihiihti?!!


Mukavaa jouluviikkoa!!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos