Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukuu

Vihdoinkin se koitti, nimittäin joulukuu...Ihanaa joulukuuta ihan jokaiselle meistä☆
Nyt,  jos koska on hyvä aloittaa viimeistään joulun valmistelut, mikäli sellaisia yleensä aikoo tehdä. Itselläni vauhti kiihtyy tulevina päivinä. Viikonloppuna menisin mieluusti vähän kuvailemaan joulukuun alun tunnelmia, katselemaan markkinoille ja tekemään jouluostoksia, tällaisia suunittelen. Joulukortit voisi myös kirjoittaa valmiiksi ja paketoida joululahjoja,  ehkäpä pistäydyn myös kirpparilla.


23 päivää aattoon... aika monta päivää, mutta kuten tiedetään,  aika menee nopeasti, varsinkin silloin kun sen toivoisi vähän jarrutelevan. Nyt tuntuu  että olen aloitellut valmistelut hyvissä ajoin ja hoitanut monia jouluvalmisteluja, mutta aika usein joulua edeltävällä viikolla huomaakin,  että on kamalasti puuhaa vielä;)


Ihan kuin tämän joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi aurinko näyttäytyi ja oli ihana sää, toivottavasti tämä joulukuu näyttää parhaat puolensa ja saamme nauttia useista ihanista päivistä nyt joulukuussa. Useissa blogeissa on joulukalenteri, ihania kuvia, ohjeita, sekä vinkkejä askarteluun ja reseptejä eli kaikkea kivaa josta poimia kivoja ideoita jouluun,  kannattaa lueskella ja ihastella!


Ajattelin,  että kun  täällä "blogimaailmassa" jaetaan paljon erilaisia vinkkejä, niin kysynpä teiltä lukijani jonkun jouluisen vinkin tai idean,  josta aivan erityisesti pidätte ja toivon, että kertoisitte sen kommentoimalla tänne blogiini, katsotaan millaisia ideoita ja vinkkejä tulee...  jännittävää!! Olkaa siis rohkeita  ja laittakaa oma ideanne jakoon! Kiitos kaikille  jotka sen tekevät;)Piparin tuoksuista joulukuuta☆★☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos