Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulu tulee, oletko valmiina?

Enpä taida vielä ihan olla, mutta ei vielä tarvitse ollakkaan! Tulin hetki sitten töistä kotiin ja mietiskelin kahvikupposen ääressä, mitä teen tänä viikonloppuna? Aijon ainakin aloitella kodin joulukoristelua, hakea joulukuusen ja ostaa joulukukat, amarylliksen,   joulutähden ja hyasintit. Ensi viikolle jää  sitten ruokaostokset ja laatikoiden tekeminen ja niiden paistaminen.


Jos tälle viikonlopulle osuu hienoja ulkoilusäitä, ulkoilen ja käyn vähän kuvailemassa. Huomasin tässä jokunen pimeä aamu sitten, että suosikki kuvausrannalleni oli asennettu rannan tuntumaan uudet valot, hienosti ne toivatkin valoa muuten sysimustaan rantaan. Koko ranta-aluehan myllättiin, uudistettiin viime kesänä melko perusteellisesti ja silloin taisin vähän purnata täällä blogissanikin, että lintujen pesintäaikaan alkoivat tuollaista isoa muutosta rannassa tehdä,!! Mutta nyt kun kaikki alkaa rannalla olla valmista, täytyy kyllä todeta; Ettei siellä yhtään hullummalta nyt näytä;)


Onkos siellä jo joulufiilis, vai tuntuuko siltä, että sitä pitää vielä odotella tai peräti kalastella? Joulun tuntu taitaa meistä itse kullekin tulla vähän eri asioista...sen voi saada piparien leipomisesta, rakkaan joululaulun kuulemisesta, ensimmäisestä joulukortista, lumesta, kodin jouluun koristelemisesta tai mistä tahansa itselle tärkeästä asiasta, mikä liittyy juuri omiin muistoihin, traditioihin tai saa sinut vaan hyvälle tuulelle.Mutta totuus on se, että viikon päästä ollaan jo tosi lähellä H-hetkeä...

Tämän postauksen kuvat on taltioitu muutama viikko sitten Tuomaan markkinoilta.Tuo joulunpunainen paloauto karusellissa oli aikas ihana!

Oikein hyvää viikonloppua!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos