Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

4.s adventti ja maa valkea

Jo eilen illalla, kun olin lopettanut puuhasteluni  huomasin että oli alkanut satamaan lunta; ohut lumikerros peitti maan...ilo on pienestä kiinni sanotaan ja tässä kohtaa se konkretisoitui, nimittäin hymy nousi huulille, luminen iltamaisema oli niin jouluinen ja kaunis. Eilisillan säätiedot kyllä antoivat ymmärtää, että alkuviikko on jopa vesisateinen ja sitten joulua kohden taas kylmenisi.
Olen lueskellut nyt joulunalla blogeista jouluisia kysymys/vastaus postauksia...tyyliin aito vai tekokuusi, jouluherkku, lahjojen antaminen vai saaminen, joulu koti-vai ulkomailla,  asia josta pidät vs.et pidä joulussa, siis tämäntapaisia kysymyksiä ja ajattelinpa itsekin vastata näihin perusteluineen.Kuusen pitää ehdottomasti olla aito, ihan jo tuoksunkin takia ja ehdottomasti vihreä, ei valkoinen tai vaaleanpunainen, mustasta nyt puhumattakaan!

Jouluherkku? Tämä on vaikeampi...minulle riisipuuro aattoaamuna on yksi niistä, itsetehty lanttulaatikko ehdottomasti myös, juustot ovst suosikkilistallani ehdottomasti.

Lahjat : Tykkään antaa ja ostaa lahjoja, mietin aina mistä lahjan saaja pitää, en myöskään osta lahjaa, josta en itse pitäisi. Paketoin ja nimikoin lahjat mielelläni myös hieman vaivaa nähden.

Joulun viettopaikka: Olen jouluihminen ja tykkään viettää, laittaa ja valmistella joulua, kotona vietetty joulu on tosi mieluinen, mutta olen ollut ulkomaillakin jouluna, ensin ajatus mietitytti, mutta joulupukki kameleineen uimarannalla oli lopulta ihan hauskaa?! Kumpikin kyllä käy.

No sitten mistä joulussa pidän tai en: Tunnelmasta pidän, hössötyksestä/stressistä tai väkisin puurtamisesta en., ja sen vuoksi en tee vastentahtoisesti mitään jouluun liittyvää, vaan pyrin siihen, että sen minkä teen, teen mielelläni.

Millaiset sinun vastauksesi olisivat näihin kysymyksiin?


Tuota kysymys/vastaus juttua voisi jatkaa tosi pitkään...joululaulut, koristeet, perinteet, joulukirkko, joululaulutilaisuus, joulupukki...jne, jne...puolesta vai ehdotonta ei-osastoa, makuja kun on monia ja mikä sopii yhdelle, ei taas sovi toiselle!


Olin reippaalla parin tunnin ulkoilulla kameran kanssa  ilma oli suojainen ja harmaa, ja kun lähdin oli vielä aika hämärää ja maisema näytti kuitenkin kauniilta sen illan ja yön aikana sataneen lumen takia. Joutsenet eivät ole muuttaneet minnekkään, koska on sulaa vettä...siellä ne perheenä uiskentelivat ja ruokailivst rannassa. Rannassa oli uskomattomsn kauniita jäitä ja se ääni mikä niistä kuului oli kertakaikkisen kaunista hiljainen luonto ympärillä ja pienen jäämurskan rantakiviin ja toisiinsa aiheuttama pienen pieni helinä, upeaa!!Eilinen postaus jäi aika minimaaliseksi, kun oli sitä puuhaa, niin olkoon tämä tämätämänpäiväinen nyt sitten pidempi ja kuvarikkaampi! Tässä varsinaista luonnontaidetta, että osaakin olla kaunista!

Kun tulin kuvausreissultani kotiin, huomasin naapuruston aidan vierustalla jotakin aika hauskaa... nimittin nämä viinirypäletertut?!?Mukavaa neljättä adventtia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos