Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Winter wonderland

Nyt sitä sitten todella on, nimittäin lunta! Aamun hämärässä kun lähtee bussille ulkona on niin hiljaista, vielä pimeää ja kauniin valkoista. Tänä aamunakin olisin vain halunnut jäädä ulkoilemaan ja kuvaamaan tätä talven ihmemaata! Pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa taitaa olla eniten lunta koko Suomessa.
Muistan noin 3-4 vuotta sitten, kun oli samanlaisia talvia, Etelä-Suomessa lunta oli silloinkin valtavasti. Muistan miettineeni silloin pitäisikö ostaa sukset...olen hiihtänyt lapsena paljon ja vielä silloinkin kun omat pojat ovat olleet pieniä, mutta en sen jälkeen, että on tässä tovi ollut taukoa:) mutta jotenkin aina kun lunta tulee kunnolla tulee taas sellainen olo, että olisi kiva päästä hiihtelemään.Lumi on lapsille suuri ilon aihe; ulkoleikkeihin saa ihan uusia mahdollisuuksia, lumi tuo talven pimeyteen valoa. Tänään aamutuimaan näytti kuitenkin pyryssä tältä:


Aika monen mielikin saattoi olla vähän tuon maiseman kaltainen, kun aamun kenties yllättävin uutinen oli Usan presidentinvaalien tulos! Monet odottivat varmaan täysin päinvastaista tulosta, niinhän kaikki ennusteet antoivst ymmärtää, vaan toisin kävi?!!
Mitenkäs siellä on nautiskeltu tästä aika huikeasta talven saapumisesta ja millä mielin otitte aamun uutiset vastaan?


Tämä kuva tuo mieleeni jonkun pesäkolon oviaukon, lämpöisen, pehmeän ja suojaisan, turvassa tuiskulta ja pakkaselta.


5 kommenttia:

 1. Nyt onkin hyvä aika ottaa talvikuvia kun kerrankin täällä etelässä on näin hyvin lunta. Säätiedotuksen mukaan se saattaa sulaa pois ensi viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, oikein kiva kun olet löytänyt blogiini;) Säätiedotuksessa vähän ensi viikolle jo lupailtiin sateita, lumet saattaa siis lähteä! Nyt todellakin kannattaa kulkea kameran kanssa ulkosalla!

   Poista
  2. Hei, oikein kiva kun olet löytänyt blogiini;) Säätiedotuksessa vähän ensi viikolle jo lupailtiin sateita, lumet saattaa siis lähteä! Nyt todellakin kannattaa kulkea kameran kanssa ulkosalla!

   Poista
 2. Onpa ihana kuva tuo missä on kuusi lumessa ja se pesäkolo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se jotenkin osui silmiini, tuli heti mieleeni joku satukirjan kuvitus.

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos