Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Viikonlopun maaseutureissun picsit

Hei vaan ja hyvää isäinpäiväniltaa! Reissut on taas reissattu ja muutamia kuviakin sain otettua. Mitenkäs teillä on viikonloppu sujunut? Minä olen reissannut Vr: n kyydillä ja ottanut vähän "varaslähdön" pikkujouluun, tuli nimittäin leivottua pellillinen torttuja ja valmisteltua vähän joulua...


Pirkanmaalla oli juuri ja juuri lumi maassa, eli huomattavasti vähemmän kuin täällä pääkaupunkiseudulla. Lauantaina tuli ulkoiltua ja kuvailtua, sää oli nollan alapuolella pikkuisen, ei tuullut lainkaan ja oli puolipilvistä. Kävin hautausmaalla viemässä kukat ja kynttilän ja otin rippikirkostani pari kuvaa. Matkan varrelle osui ihanat huurteiset omput. Päivän toisella kävelyreissulla taas söpöt hepat ja vähän maalaisromantiikkaakin, jos niin haluaa nähdä;)

Monet paikat saavat mieleen paljon muistoja, samoin kuvat siksi olisikin tärkeää myös teetättää valokuvia ja liittää niihin tarinat mukaan...asioilla on tapana helposti nimittäin unohtua.Tällaisia viikonloppu kuulumisia...jatketaan huomenna maaseudun kuvasadolla, mukavaa illan jatkoa!

3 kommenttia:

 1. Meidän viikonloppu kului sukuloidessa. Ihanaa, että on sukua, jossa sukuloida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niinhän se on! Oma sukuni ei ole iso ja valitettavasti kaikkiin sukulaisiin ei ole edes muodostunut siteitä tai ne on vuosien varrella katkenneet se on kyllä sääli.

   Poista
 2. Kivoja kuvattavia olet löytänyt. Nuo omputkin ihania. Meillä on tosi vähän lunta.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos