Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 14. marraskuuta 2016

Valokuvat, muistot ja pari kuva-arvoitusta

Eilisessä postauksessani tulikin jo vähän sivuttua tätä aihetta, nimittäin valokuvia ja niihin liittyviä muistoja. Jokaiselta meistä varmasti löytyy valokuvia joissa on ihmisiä, paikkoja ja tapahtumia joita katsellessa mieleen tulvii heti kuvan nähtyä paljon siihen kuvanotto hetkeen liittyviä muistoja. Valokuvat peilaavat  myös hyvin aikaa; katselemalla tarkemmin kuvia, huomaa helposti monia yksityikohtia: millaisia vaatteita, kampauksia, tarjoiluja, koristeita, kulkuvälineitä ja ympäristöjä kuvissa on. Kuvat ovat kulttuurihistoriallisestikin arvokasta materiaalia ja ovat realistisia ajan kuvia, ei siis mitään turhaa puuhaa tämä valokuvaaminen ollenkaan;)

Tämän postauksen kuvat ovat myös viikonloppureissuni kuvasatoa. Näisskin kuvissa on nähtävissä aika,  vaikkapa kyseiseen aikakauteen liittyvä tyypillinen rakennustyyli ja sille tyypillinen ympäristö; maaseutu miljöö.

Näissä yllä olevissa kuvissa olevat esineet eivät varmastikaan ole kaikille enää tuttuja, en itsekkään ole varma niistä, voin vain arvailla, että niissä saattaa olla reen/kelkan jalakset. Jos joku teistä tunnistaa esineet, kuulisin mielelläni mitä ne ovat.Tässä yllä pari kuva-arvoitusta lisää...
Mukavaa alkanutta viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Kuvat muistuttavat usein menneestä. Minusta on kiva katsella sinun ottamia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mukavaa, että ne ilahduttavat, mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Tykkään, kun laitoit kuvat isommaksi.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos