Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 10. marraskuuta 2016

Toivon päivä ja eilisen illan picsit


Hyvää torstai iltaa, torstai toivoa täynnä...eilen illalla oli aikas hieno luonnon"näytelmä" tällä kertaa taivaalla, myöhäis illalla oli melkoisen pilvistä ja toisaalta myös välillä pilvien raosta pilkisteli mustan puhuvaa taivasta täysin valkoisten pilvien lomasta ja tämän päälle sieltä pilvien raosta pilkisti ihan hetkisen kuun valo, kohde oli vaikea kuvattava ja hetki nopeasti ohi ja taivas täysin pilviverhon peittämä, eikä kuuta näkynyt enää. Ehdin ulos ja napata muutaman kuvan, jotka olisi pitänyt ottaa tukijalkaa käyttäen, niin ainakin kohinaa olisi ollut kuvissa vähemmän.


Kun kerran on torstai toivoa täynnä, niin toivon sitten kaunista viikonloppua,  lähden viikonlopuksi maalle ja olisi tosi mukavaa jos saisin otettua paljon kuvia ulkona talvisissa maisemissa.


Lisäksi minulla ei ole mahdollisuuksia päivittää viikonlopun aikana myöskään blogia, joten seuraavan kerran olen linjoilla sunnuntaina ja toivon mukaan saatte sitten nähdä viikonloppureissuni kuvasatoa.


Joskus olisi kyllä mukava päästä kuvauskurssille, missä ihan käytännössä harjoiteltaisiin vaikkapa pimellä kuvaamista, täytyy tyytyä harjoittelemaan, hankkia se kameran kiinitysalusta kameran tukijalkaa varten ja tutkia opaskirjoja aiheesta....eikös se niin ole, että harjoitus teettää mestarin;)??


Tämä alinna oleva kuva olisi oikeastaan pitänyt olla postauksen ensìmmäisenä, koska se oli eilisen illan ensimmäisiä ottamiani kuvia, vaikutelma oli aika dramaattinen, mutta se ei ihan välity tuosta kuvasta!


Toivotan teille kaikille seuraajilleni nyt sitten jo näin torstai illasta oikein rentouttavaa ja mukavaa tulevaa viikonloppua,  sunnuntaihin sitten siis!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos