Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 22. marraskuuta 2016

Perinteistä vai uutuuksia?

Oletteko kovin perinteisiä, siis teettekö asioita jonkun vanhan "kaavan mukaan", kuten aina ennenkin olette tehneet, vai tykkäätkö kokeilla uusia tuulia tai uusimpia uutuuksia tai sekoitatteko sulassa sovussa vanhaa ja uutta?
Yritin kovasti miettiä, että mihin ryhmään tässä kolmikossa itse kuulun!?! Ja hetken pohdittuani taidan kallistua kultaiseen keskitiehen  eli teen vanhoilla hyviksi havaituilla metodeilla, mutta en karta uutuuksiakaan.


Jouluun jos mihin liittyy paljon perinteitä, itse kullakin on varmasti asioita jotka ehdottomasti liittyvät omiin  juhlapyhien viettoon, useat asiat tulevat varmasti jo sieltä omasta lapsuudenkodista ja vuosien varrella, on ehkäpä tullut mukaan joitakin jo ihan omiakin perinteitä tai onhan  saattanut käydä niinkin päin,  että olet luopunut jostakin tavasta tai tottumuksesta josta et oikeastasn koskaan edes pitänyt?Luulen,  että kun ikää karttuu ottaa myös vähän rennommin  monia asioita, eikä ole enää tarvetta "pakonomaisesti" mielyttää ketään,  vaan voi tehdä asioita mitkä itsestä tuntuvat hyviltä tai jättää jotakin kokonaan tekemättä. Tiedän nyt kirjoittaessani näin, ehkäpä sohaisevani muurahaispesää, mutta myöskään niitä kaappeja ei todellakaan tarvitse siivota juuri jouluksi, ellet siis edelleenkään aijo viettää jouluasi siellä kaapeissa;)


Hassulta kuulostaa, mutta jouluun liitetään myös usein sana stressi?! Ihmiset lähtevät kaiketi tavoittelemaan jotakin  utopistista  ja kuvittelevat , että kaiken pitäisi juuri jouluna olla  ihan täydellistä. Täällä blogeissakin on heitetty haasteita stressittömästä joulusta ja hyvä niin, miksi aiheuttaa itselleen stressi, vähemmän on enemmän ja ihan riittävästi.


Stressivapaata joulun odotusta itse kullekin ja mukavaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos