Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 24. marraskuuta 2016

Muutokset ja niihin suhtautuminen

Monissa blogeissa oli eilen ja tänään huomioitu bloggerin muutokset, osa ei tykkää ja osan mielestä muutos on ihan hyvä asia. Yleensähän muutoksiin suhtaudutaan uteliaasti, epäillen, kielteisesti, myönteisesti tai neutraalisti. Mitä bloggerissa sitten on tapahtunut? No, bloggaajan näkökulmasta omien sivujen ulkoasua on selkeytetty, tästäkin oli eriäviä mielipiteitä eri blogeissa, joku koki, että uusi asettelu on tosiaan selkeämpi ja omien blogitilastojen mm. lukijoiden seurantaa oli helpompi seurata, jotkut kokivat uuden asettelun taas  monimutkaisemmaksi ja hankalaksi tutkia oman blogin tilastoja tai seuraamiensa sivujen etsimisen hankalammaksi.


Oli nyt sitten niin tai näin,  niin muutos on  jokatapauksessa toteutettu, itse en ole ainakaan huomannut muita muutoksia ja teille lukijoille ei varmasti näy mitään, vai oletteko huomanneet mitään?


Puhutaan myös muutosvastarinnasta, tutuista tavoistaan on toisinaan kauhean vaikea luopua tai sopetua minkäänlaisiin muutoksiin ja varsinkin jos ne toteutetaan yllättäen ennakko aavistamatta. Jokainen varmasti muistaa jonkun  tapauksen jossa tapahtui muutos tai jopa useampia.Toki me ihmiset olemme kukin omanlaisiamme ja suhtaudumme asioihin omalla tavallamme. Toiset sopeutuvat muutoksiin mukisematta, toiset ovat innokkaita ja ovat aina valmiita vaikka suin päin kaikkeen uuteen ja sitten on niitä jotka eivät kertakaikkiaan suostu mihinkään  muutoksiin.


Muutoksia kuitenkin tapahtuu vääjäämättä itsellemme , läheisillemme,  asioille ja olosuhteille. Kaikista muutoksista ei tarvitse välttämättä pitää, mutta on varmaan helpompaa jos niihin suhtautuu mahdollisuutena ja yrittää löytää muutoksesta jotakin positiivista, koska sen vuoksihan muutoksia yleensä kai toteutetaan, että tilalle saataisiin jotakin entistä parempaa?


Miten sinä suhtaudut muutoksiin?

1 kommentti:

  1. En huomaa blogissasi mitään erilaista. Tietenkin nuo hienot kuvat.
    Omassa blogissani huomasin muutoksen, en ainakaan nyt vielä teilaa sitä huonoksi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos