Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 7. marraskuuta 2016

Kukkahattutäti tuumailee

Mukavaa viikonalkua! Lunta on tuprutellut koko päivän ja tuulee ihan navakasti, on mukavaa olla sisätiloissa lämpimässä. Me sentään olemme tottuneet tällaisiin keleihin ja vaatetamme itsemme sään mukaisesti, noin yleisesti ottaen ainakin ...kyllä täytyy välillä oikeasti ihmetellä miten jotkut kulkevat napapaidoissa, kesäisissä lyhytvartisissa sukissa, kangaskengissä, ilman päähinettä, käsineitä, kaulahuivia tai ylipäätään ilman talvivaatteita. Tiedän nyt kuulostavani hieman kukkahattutädiltä, mutta väliäkös sillä;)


Kun kohtaa tällaisen ihmisen vaikkapa bussipysäkillä, kaupassa tai kadulla tulee eittämättä miettineeksi, miksi joku ei pukeudu kunnolla, onko kyse ihan oikeasti siitä ettei ole talvikeliin sopivia vaatteita, vai onko kyse pelkästään muotioikusta, vai mistä?  Useimmiten olemus on kuitenkin oikeasti palelevan näköinen, onko todella niin, että kun muotikuvissa ollaan talvisissakin olosuhteissa lähes kesävaatetuksella on mielikuvamme jotenkin vääristyneet? Tälläisia pukeutujia näkee ihan kaiken ikäisissä, sekä miehiä, että naisia. Sen vielä jotenkin ymmärtää, että jos tekee kaikki matkansa omalla autolla, eikä juurikaan joudu kosketuksiin hyytävän talvikelin kanssa, niin vaatetuskin voi tuolloin olla keveämpi, mutta ulos luulisi sentään pukeuduttavan sään mukaisesti?En tiedä miksi viimeisen vuoden aikana minusta on tuntunut siltä, että analysoin ja pohdin asioita paljon syvällisemmin kuin aiemmin, mietin ihmisten sanomisia ja tekemisiä ehkä liiaksikin, liittyy varmaankin johonkin omaan henkiseen kasvuuni...heh,  eikös ollutkin hienosti sanottu;) Jos pohdinnoistani pitäisi tehdä joku yhteenveto, niin voisi varmaan todeta, että välillä kyllä yllättyy ihmisten tavasta ajatella koko lailla toisin, kuin mitä itse ajattelee joistakin asioista ja miten vaikeaa joskus on ymmärtää tai  peräti5 hyväksyä toisenlainen mielipide tai ajatusmalli. Eikä kyse edes ole siitä kumpi on oikeassa tai väärässä, vaan kahdesta eriävästä mielipiteestä vaikka kyseessä on ihan sama asia!


Onko teillä muilla joskus, ikinä, milloinkaan vaikeaa ymmärtää kanssaihmisten ajatustenjuoksua? ?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos