Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 28. marraskuuta 2016

Kauppakeskuksen joulu ja joulukakku

Tänään oli ystävätapaaminen sovittuna uudistettuun kauppakeskukseen koska päätimme "lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla" eli tavata toisemme, vähän herkutella ja vaihtaa kuulumiset, sekä samalla shoppailla ja tämän kaiken sai toteutettua saman katon alla oli tapaamispaikka helppo sopia kauppakeskukseen.
Itse en olekaan vielä tänä vuonna käynyt katselemassa kauppakeskusten joulua.
Itseasiassa minulla oli aika pitkä ostoslista mukanani, vaikka pääasia olikin tavata ystävättäreni ja sen lisäksi shoppailla.


Eilen illalla leivoin  joulukakun,  pikkuhiljaa on jouluvalmistelut täällä aloiteltu, tykkään puuhastella omaan tahtiini ja juuri sellaisessa tahdissa kuin itsestäni tuntuu hyvältä. En myöskääm pidä asioiden viimetinkaan jättämisestä tai niiden tekemisestä kiireessä.
Toiset pyrkivät välttämään joulun edellä isoja kauppakeskuksia, koska ruuhkat ihmisten kiire ja joululaulujen jatkuva nonstop jatkuu, jatkuu ja jatkuu...
Yritän kuulostella hyvissä ajoin ennen lahjaostoksille menemistä läheisten tarpeet ja toiveet lahjojen suhteen, koska se helpottaa kovasti ostosten tekemistä. Tykkään myös paketoimisesta ja jonkun  kivan  yksityiskohdan liittymisestä paketteihin, olipa se sitten vaikkapa pieni tonttu, enkeli, sydän tai tähti, kaunis pakettikortti tai ihanat nauhat pakettien päällä.


Hiphurraa...bongattu yksi kauppakeskus, jossa eivät soineet ne joululaulut nonstoppina, eikä muutenkaan tullut heti nyt ulos-oloa;) oikeastaan oli aika leppoisaa tehdä jouluostoksia maanantai iltpäivästä/illasta.

Mukavaa alkuviikkoa!!

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen kakku. Mäkin vältän isot kaupat hyvissä ajoissa ennen joulua.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tuo kakku on mehevä ja jouluinen, aprikooseja, luumuja, appelsiinia ja kanelia, englantilainen hedelmäkakku nimeltään, teen sen aina jouluksi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos