Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 26. marraskuuta 2016

Joulunalus puuhat

Hassu sana tuo joulunalus!? Siis viikot ja päivät ennen aattoahan siinä on kyseessä. Me,  jotka pidämme joulusta ja siihen liittyvistä puuhasteluista aloittelemme juuri näihin aikoihin sen valmistautumisen, jotkut aiemminkin ja jotkut taas vähän myöhemmin. Itselläni on tapana ollut pikkujouluna laittaa ulos terassille jouluvalot, ja niin tapahtuu tänäkin viikonloppuna, onhan huomenna  jo 1.adventti. Toinen juttu,  joka minulla liittyy johonkin tiettyyn päivään on piparien leipominen, teen sen aina itsenäisyyspäivänä ja kyllä, taikina on itsetehty:)


Muut jouluun liittyvät valmistelut hoidan vähän tilanteiden ja fiiliksen mukaan. Tänään silittelin jouluverhoja ja liinoja, kuten usein totean hyvin suuniteltu on puoliksi tehty;) vaikka en todellakaan aijo vielä somistaa kotia jouluun, niin yllättäen tuossa silitys puuhassakin vaan aikaa vierähtää ja nyt sekin on sitten tehty. Keittiö saa pikkujoulun "kunniaksi" kuitenkin ne jouluiset verhot. Verhot on kuitenkin sellaiset hillitymmät, eikä niissä ole tonttuja tms, joten niiden vaihtamiseen tämä ei minusta ole liian aikaista. Olen myös varannut leipomistarvikkeet ja aijon leipoa tänä viikonloppuna perinteisen englantilaisen joulukakun, jonka maku vain paranee säilytyksessä, että tällaista puuhaa täällä tänä viikonloppuna, mitenkäs siellä, mitä puuhailette?


Tänään tulee kuluneeksi myös tasan 21-vuotta siitä,  kun minusta tuli ensimmäisen kerran äiti ♡♡ Voi sentään, kyllä se aika vaan juoksee. Aika on muutenkin jotenkin kummallinen, joistakin tapahtumista tuntuu olevan kulunut vain pieni hetkinen, kun taas toisista ikuisuus. Lasten varttumisesta ja aikuistumisesta, sen ajan kulumisen aistii kuitenkin todella konkreettisesti.


No niin,  terassille on nyt laitettu ne jouluvalot ja ulko-ovi sai valoin somistetun kranssin, tästä se joulun odotus lähtee käyntiin. Illalla lämmitän tämän vuoden ensimmäiset glögit ja sytytän muutaman kynttilän iltaa valaisemaan.


Kivaa lauantaita☆
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos