Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Black Friday ja valokuvaukseen liittyvät tarjoukset

Mustaakin mustempaa keskiviikko iltaa...ja kohta myös mustaa perjantaita, niin siis amerikassahan kiitospäivän jälkeinen perjantai aloittaa joulukaupan ja luvassa on myös vuoden vilkkain ostospäivä ja huimia tarjouksia. Muutamia vuosia myös meillä kaupat ovat alkaneet hyödyntää tätä markkinoinnissaan ja vauhdittaakseen joulumyyntiään, markkinoimalla black fridayn nimissä tarjouksiaan.
Nettikaupoista löytää myös hyviä tarjouksia joissa tämä ostospäivä on huomioitu.


Meille valokuvauksesta kiinostuneille on niinikään tiedossa hyviä tarjouksia, kameroista, objektiiveista ja muista kuvaukseen liittyvästä Rajalan nettimyymälässä, kannattaa tutkia tarjontaa perjantaina heidän sivuiltaan, mikäli olet ajatellut täydentää kuvauskalustoasi tai tehdä muita uusia hankintoja.


Jos teet ostoksia yleensäkin netissä perjantaina ainakin kannattaa tutkia tarjontaa ja jos mielit hankkia lahjoja, muista tutkia myös toimitusajat, että saat pakettisi ajoissa ja vertailu taatusti kannattaa, voit säästää näkemällä hieman vaivaa ja vertailemalla samaa tuotetta eri nettikauppojen sivuilta.


Jos tämä ankea sää saa sinutkin tuntemaan itsesi karhuksi,  joka mieluusti kömpisi talviunille, niin ehkäpä saat vähän helpotusta, vaikkapa selailemalla kesälomakuviasi ja palaamalla hetkiseksi  kivoihin kesämuistoihin tai suunnitelemalla jotakin mukavaa adventtiviikonlopuksi, vaikkapa kynttilöitä ja glögiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos