Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 31. lokakuuta 2016

Viimeistä viedään...

Uskomatonta mutta totta, lokakuu meni jotenkin pikakelauksella, mitä siitä  sitten oikeastaan jäi käteen? Minusta tuo mennyt kuukausi oli ainakin kuivempi kuin useat edeltäjänsä, mahtui mukaan alkupuolella kuuta, jopa pari uskomattoman hienoa ja lämmintä päivääkin, tosin oli  myös harmaan kosteita ja myrskyisiä syksyisiäkin päiviä. uskomattoman upeista ruskan väreistäkin  sai lokakuussa nauttia.
Nyt kun ensilumen on ennustettu tulevan ehkäpä jo keskiviikkona,  niin  sitä ehkä jo vähän odottaakin....toisaalta myös mietityttää tuleeko märkää räntää taivaan täydeltä? Jotenkin ajatus pikkupakkasesta ja puhtaasta lumipeitteestä ei tunnu kovin pahalta;)  Ja kun  ei ole tullut lähdettyä kuvaamaan vähään aikaan, niin olisi tosi kiva saada kyllä niitä lumisia kuvia vaihteeksi.
Tähän aikaan vuodesta saattaa ankeus helposti vallata mielen; pimeys, luonnon kuihtuminen ja alakulo on omiaan edesauttamaan moista mielialaa, senkin  takia valkea lumipeite ja koko ajan lähestyvät joulua edeltävät mukavat puuhat ovatkin omiaan karkoittamaan moiset aatokset mielistä pois! Glögikauden ovat tainneet jotkut jo aloitella  pikkujouluja suunitellaan ja joku on saattanut ostella jo niitä joulupakettejakin,  niin ja jouluunhan on enää vain  vajaa pari kuukautta.

Marraskuun alkua odotellen ja sopivissa määrin sitä luntakin!1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos