Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Viikonlopun summaus ja I love me-messut

Täällä on vietetty viikonloppua ystävien vierailun merkeissä,  mikäs sen mukavampaa! Eilinen lauantai oli ...no sanalla sanoen myrskyä ja harmaata,  siitä huolimatta päätimme lähteä vähän ulkoilmaa haukkaamaan, kylmyydestä , tuulesta ja harmaudesta välittämättä. Menimme merenrantaan katselemaan aallokkoa ja aistimaan tuulta ja kovaa se puhalsikin! Sorsat, jotka uiskentelivat rannan tuntumassa ottivat aallot vastaan, niin että ihan "hypähtivät" aallolta toiselle. Meren rannassa tuulen voiman kyllä aisti tosi hyvin. Myrskyiseltä siis näytti lauantaina Haukilahdessa, muutama rohkea uskaltautui säästä huolimatta saunasta jopa uimaan tyrskyihin siellä rannalla ?! Hrrrr...minua ei mereen olisi kyllä saanut, Ei!!
Illan hämärtyessä oli mukava sytytellä muutamia kynttilöitä luomaan tunnelmaa, kastehelmen tuikkukipot ovat kovasti mieleeni, tämän ihanuuden sain lahjaksi, tykkään kovasti!


Syödäkkin pitää ja mikäs olisikaan parempi aika, kuin viikonloppu kokeilla uusia reseptejä...Broilerinfileitä kasvispedillä


Jäi harmittamaan kovasti, että en ottanut sinne rannalle kameraa mukaani! Olisi ollut kiva saada pari hienoa kuvaa myrskyävältä mereltä ja rannalta. Tosin myrskyn aisti vain siellä meren puolella, toisella puolella ei tuulesta ollut juurikaan havaintoa.


Tänään olimmekin sitten ihastelemassa naisellisia ihanuksia... I love me - messuilla. Olen ollut kiinnostunut näistä messuista ja kun ehdotin ystävättärelleni asiaa, homma oli sillä selvä ja päätimme mennä paikanpäälle, bloggaajiakin oli paikalla ja jotkut kertoivatkin blogeissaan olevansa messuilla mukana.


Messuilla oli melkoinen määrä näytteilleasettelijoita. Erityisesti huomioni kiinittyi erilaisiin terveysvaikutteisiin "ravintolisiin", luomu-ja hyvinvointituotteisiin. Kosmetiikkaa oli tarjolla runsaasti, kehonhuoltoon erikoistuneita yrityksiä, kirjallisuutta, eri liikuntatarjontaa esiteltiin, vaatteita ja koruja. Hyvin tuntui riittävän kävijöitä vielä tälle viimeisellekin messupäivälle. Kävikö teistä kukaan messuilla ja jos kävi,  mitäs piditte niiden tarjonnasta, jäittekö kaipaamaan jotakin vai mielyttivätkö messut?


Minä ostin messuilta vähän hiustenhoitotuotteita, meikki-ja korostuspaletit.

Mukavaa sunnuntai iltaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos