Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 21. lokakuuta 2016

Viikonloppu ja sudenkorentokuvat


Kovin näyttää harmaalta perjantai ilta, toivottavasti pilviverho vähän raottautuu viikonlopun kuluessa.  Te jotka olette lukeneet eilisen myöhäisillan postaukseni, tiedättekin miten kävi eiliseen postukseen kuvien liittämisen kanssa. Olen nyt kuitenkin toiveikas, että saan tähän postaukseeni ongelmitta liitettyä kuvat, mutta katsotaanpas miten tässä nyt käy?


Jee onnistuu...tämä kuvien lisääminen!Nämä hienot sudenkorento "patsaat" löytyivät siis eilis illan kävelyreitin varrelta.
Ne löytyvät Bensowin lammelta Kauniaisista ja sopivat sinne erinomaisesti.Lampi ja sen ympäristö on kunnostettu ja sinne rakennettu patio ja tehty istutuksia ja lampeen on istutettu myös ruutanoita. Yritin etsiä näistä korrennoista ja lammesta lisätietoja netistä  patsaiden tekijästä en ole täysin varma,  mutta jutussa niiden yhteydessä mainittiin kuvataitelija Marja Malinen, lienisikö hän myös korentojen tekijä?


Nämä korennot siis jäivät eilisestä postauksestani teknisten ongelmien takia uupumaan, aikas hienoja, eivätkös vaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos