Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 8. lokakuuta 2016

Syyspuuhastelua!

Täällä aamu alkoi syyspuuhilla, terassin ja takapihan talvikuntoon laitolla. Nyt tyhjennettiin viimeisistä ruukuista mullat ja irroteltiin köynnöskasvit terassin ritilöistä, kesäkukkien jämät löysivät tiensä roskiin ja viimeiset kasteluvedet tyhjennettiin saavista.Tuuli viuhuu nurkissa, vaikka aurinko pilkisteleekin pilviverhojen lomitse, kovin syksyinen sää.

Tykkään kyllä puuhastella ulkohommissa, kunhan ei sada. Nyt mieleen tuli tietysti ne kukkasipulit, joita en ole saanut edelleenkään ostetuksi, jotenkin olen kertakaikkiaan unohtanut koko jutun! Vieläköhän niitä löytäisi jostakin? Olisi niin kiva saada kevääksi kukkapenkkiin, tulppaaneita, narsisseja, helmililjoja, krookuksia ja joitakin muita ihanuuksia;) Onhan tuo terassi kieltämättä aika ankean näköinen nyt noin "riisuttuna", täytyy laittaa lyhtyjä ja sitten myöhemmin joulun lähestyessä ulkovalot roikkumaan , tunnelman luojiksi sinne.

Lähistöllä oli tänä tuulisena lauantaina markkinat ja päätimme poiketa katsomassa mitä sieltä löytyisi... puolukoita, sieniä, makeisia, mehuja, mausteita, vaatteita, kenkiä, laukkuja, leivonnaisia, koruja, kynttilöitä ja jopa...Pienoisrautatie rakennelma

Vaikka Pyhäinpäivään on vielä muutamia viikkoja aikaa, ostin muutamia kivoja koriste  kurpitsoja syyssetelmiin väriä ja tunnelmaa tuomaan.
Hassua miten nopeasti viikossa säätila muuttuu, viime viikonloppuna oli todella upea, lämmin sää ja nyt tänään  tosi syksyinen, kovatuulinen vaikkakin aurinkoinen.

Mitenkäs siellä  on lauantaita vietetty?

1 kommentti:

  1. Lauantai meni töissä. Sen jälkeen piti jakaa kolmosen puolesta mainokset, kun pojalle nousi kuume. Pihatyöt kutsuisi täälläkin, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Leivoin sen sijaan sämpylöitä ja pistin kynttilät palamaan.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos