Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Sunnuntain touhuja

Vaikka tänään  onkin sunnuntai heräsin kellon soittoon ja syystä, että kotityöt kutsuivat...taloyhtiössä jossa asumme on pesutupa, jota käytän säännöllisesti ja olen aamuihmisiä, niin hoidan  mielelläni asioita heti aamusta ja niinpä aloitinkin sunnuntaini pyykkihommilla ja nyt on  vaatteet jo kaapeissa viikattuina eli homma hoidettu;) Aamiaisen jälkeen taas aloinkin sitten  jo esivalmistella lounasta, koska hyvin suuniteltuhan on puoliksi tehty,   vai miten se nyt menikään? On kiva puuhailla omassa rytmissään asioita ilman,   että pitää koko ajan miettiä aikaa, kuten usein työpäivän jälkeen tulee mietittyä, että miten nuo hoidettavat kotihommansa rytmittäisi ja ehtisi/ jaksaisi tehdä.
Ja onhan se niinkin, että mikään asia ei stressaa, sen jälkeen  kun se on tehty! Tänään en taida kartuttaa kuvasaldoani lainkaan, nimittäin ulkona näyttää aika harmaalta, ei kyllä sada, mutta nyt ei jotenkin ole ollenkasn sellaista paloa, että tekisi mieli ehdottomasti lähteä kuvaamaan, kuten minulla kuitenkin erittäin usein on:)
Tänään on vielä tiedossa hieman lisää kotihommia...ja mielessäni pyörivät edelleenkin ne kukkasipulit joista olen kirjoitellut syksyn aikana useammasakin postauksessani, ne eivät taida kadota mielestäni ennenkuin olen käynyt niitä hankkimassa:) taidanpa poiketa huomenna töiden  jälkeen hakemassa niitä ja saatanpa poiketa samalla reissullani myös kirpparilla.

Tulevalla viikolla taitaakin sitten taas syksyisessä katukuvassa näkyä monia keltaisia muovikasseja... sillä joka syksyiset Hullut päivät koittavat taas...toiset odottavat ja suorastaan rakastavat tuota ostosjuhlaa ja toiset inhoavat sydämensä kyllyydestä ja pysyvät mahdollisimma  kaukana moisesta ostoshässäkästä. Jos haluaisi olla fiksu   niin nyt kannattaisi ehkäpä ostaa ne ensimmäiset joululahjat ja ennakoida sitä viimeisen viikon paniikkishoppailua ennen aattoa, kun ei ole saanut kaikkia pakettejaan ostettua ajoissa.

Oikein mukavaa  viikonalkua kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos