Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Silakkamarkkinat ja upea ulkoilusää

Tänään on ollut huikean hieno lokakuun alun sunnuntai, mikä houkutteli ulkoilemaan heti aamusta, lähdin kuvaamaan suosikkirannalleni. Yö oli ollut melko viileä, mutta heti auringon alettua paistamaan lämpötilakin lähti kohoamaan js oli todella ihana aamu.
Heti rannalle saavuttuani huomasin, että ulapalla oli paljon purjeveneitä, toki muitakin vesillä liikkujia, eikä varmasti vähiten sään vuoksi! Tuo ranta on minulle tuttuakin tutumpi, niin usein lähden viikonloppuisin juuri sinne kävelemään kameroineni, mutta tuntuu, että joka kerta löytyy uutta kuvattavaa.Suppaus ja melonta kiinostavat, jos ensi kesänä kokeilisi?


Aamut on mielestäni ihan parhaita ja on ihanaa kävellä raikkaassa ilmassa, nauttia hiljaisuudesta, luonnosta, merestä ja tunnelmasta-mieli lepää ja fiilis on ihan tapissa!
Päätin jo eilen, että jos tänään sää suosii, niin ehdottomasti paljon ulkoilua sunnuntaille, niinpä käväisin vain kotosalla ja lähdin kohti Helsinkiä päivän toiselle kuvaussessiolle...ja yllätyksekseni silakkamarkkinat olivat avautuneet...
En itse ole kovasti kalanystävä, mutta tapahtumana ja tunnelman vuoksi jo pelkästään kannattaa poiketa silakkamarkkinoilla. Markkinoilla on toki myytävänä paljon muitakin tuotteita ja vierailijoita houkutellaan myös istahtamaan ja nauttimaan lounasta tai kupposellinen kahvia.


Belgialaisia vohveleita kahvin kera-NAM!


Lohilautanen
Kyllä pääkaupunkimme kestää vertailun muihin maailman pääkaupunkeihin...meri ja luonto, vanhat rakennukset, kansainvälisyys, kahvilat, ravintolat ja erilaiset tapahtumat...Suomenlinnaan!SkyWheel Helsinki


Tuomiokirkon kupolit

Kuvia olisi vaikka kuinka, mutta niitä tulette kyllä näkemään jatkossa , mukavaa sunnuntai-illan jatkoa.

1 kommentti:

  1. Mahtavat purjevene kuvat. En ole ollut koskaan silakkamarkkinoilla. En ole niin kovin silakan ystävä, mutta voisin ostaa jonkun pienen purkillisen. Kaunis toi syksyinen kuva missä toi isompi laiva on.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos