Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 28. lokakuuta 2016

Sateinen viikonlopun aloitus, mutta jatkossa saattaa jo paistaakkin

Sade jatkui yön ja koko tämän päivänkin, viikonlopun aikana sen on kuitenkin lupailtu loppuvan ja ilma alkaa viiletä, no saa nähdä. Onko viikonlopuksi suunnitelmia? No eipä oikeastaan tälle viikonlopulle mitään erikoista. Mutta toisaalta sekin tuntuu ihan kivalle, ettei ole suuniteltuna mitään, voi siis improvisoida;) Aina on kuitenkin varattava pieni optio kuvaamista varten...tässä kohtaa moni miettii, että mitä ihmeen kuvattavaa voi löytää ankean harmaasta loppusyksyisestä ja sateisesta luonnosta...no sekin jääköön nähtäväksi, eihän sitä voi etukäteen tietää.
Nämä kuvat tässä postauksessa on otettu ihan muutama viikonloppu sitten, näin nopeasti syksy etenee, hauska seurata miten se etenee kohti talvea...


Metsässä on aina kuvattavaa, minusta katajakin marjoineen on kaunis! Niin ja se ruskaan pukeutunut luonto, myös se.Sytytellään kynttilöitä ja nautitaan viikonlopusta, mukavaa sellaista itse kullekin!
Huomenna jo pitäisi ainakin etelässä olla aurinkoista, hienoa!


2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, ja hyvä bongaus pikkutikasta! :)

    VastaaPoista
  2. Sateista täälläkin on näin lauantaina. Onneksi saa olla kotona, kynttilöiden loisteessa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos