Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 27. lokakuuta 2016

Säätila vaikuttaa mielialaan

Vaikka olen  yleisesti ottaen  sitä mieltä,  että valittaminen on turhaa, niin nyt
täytyy kyllä tunnustaa,  että tänään  voisin itsekkin sortua siihen. Aloitetaan nyt vaikka säästä! Nyt tämä loppusyksy alkaa painaa muutuneen säätilan takia todenteolla päälle, pimeys ja vesisade nostaa ärsytyskynnyksen melko lailla tappiin! Vaikka kuinka pukeutuu säätilan mukaisesti ja muistuttaa itseään positiivisesta asenteesta,  ei se auta,  Ei!!! Kun viima, sade ja kylmyys hiipii vaatekerroksen läpi iholle asti, minua ei enää positiivisuus auta.


Kuten jo aiemmin mainitsinkin tähän  aikaan vuodesta pitäisi päästä jonnekin kauas ja lämpimään, kyllä! Toisaalta lomalta pitää myös palata,  mutta kyllähän se matka aina piristää. Sitä paitsi lämpimässä ja auringonpaisteessa on mukavampi murjottaa;)


Me tällä puolella palloa kuitenkin olemme olosuhteiden pakosta tottuneet vuodenaikojen ja säätilojen vaihteluihin. Matkustusintomme kuitenkin luultavasti ainakin osittain johtuu myös säistämme, toki matkusteluumme löytyy useita muitakin syitä. Mutta olen sitä mieltä, että huonotuulisuuteen,  ärsytyskynnyksen nousuun ja jonkin asteiseen alakuloonkin osittain syy voi löytyä säätilasta, vai oletteko samaa mieltä kanssani? Vaikuttaako sää mielialaan?


Asiat jotka syystä tai toisesta ärsyttävät nostavat myös varkain päätään ja alkavat hiertaää,  kun muutenkin jo valmiiksi harmittaa. Pienetkin vastoinkäymiset saavat helposti yllättävän isot mittasuhteet, helposti myös kielenkannat aukeavat ja suusta pääsee jotakin,  mitä muutoin ei ehkä pääsisi ja syy voi taaskin piillä siinä säätilassa? Tylsään mielialaan ei kuitenkaan missään tapauksessa pidä jäädä piehtaroimaan aikansa kutakin ja sitten eteenpäin;) Sitäpaitsi jo huomenna voi vaikka paistaa ja jos ei vielä huomenna, niin  joku päivä kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos