Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 10. lokakuuta 2016

Nettiostoksilla

Viikonalkuja vaan teille! Oletteko koskaan päätyneet tekemään ostoksianne netin ihmeellisessä maailmassa? Tiedän, että monet niin tekevät ja ihan yksinkertaisesti syistä joita voivat olla vaikkapa, se että ei vaan jaksa/halua käydä kiertelemässä kaupoissa, tai asuu kaukana ostoskeskuksista tai haluaa erilaisia tuotteita, kuin mitä Suomen rajojen sisältä löytyy, periaatteessahan voit shoppailla ympäri maailmaa netin kautta.Vaatteet, kengät ja kosmetiikka lienevät suosituinpia nettiostoksia. Onko teillä kokemuksia onnistuneista tai sitten pieleen menneistä ostoksista netin kautta?

Itse olen tilannut pojilleni netin kautta juurikin, vaatteita, kenkiä ja lippiksiä ja ne ostokset ovat kyllä onnistuneet ihan hyvin, ei ole tullut huteja niin sanotusti;) Kotia rakennellessa tuli tilattua myös pussilakanoita ja pyyhkeitä. 

Tykkään ostoksilla hypistellä, vertailla ja sovittaa, mutta kyllä minä nettiostoksiakin teen, helppo ja suhteellisen nopea tapa tehdä ostoksia kotioloissa.

Moni empii nettiostoksiin ryhtymistä senkin vuoksi, että miettii kortilla maksamisen vaaroja netissä, tulevatko tuotteet , millaista on palauttaminen, jos tuote onkin epäsopiva tai laatu ei vastaa sitä mitä odotti, onko kuluttajasuojaa ja maksaako palautus ja joutuuko tuotteita odottamaan viikko tolkulla? Niinpä...nuo kaikkihan ovat asioita joita toki kannattaa pohtia ja tutkia ennenkuin ryhtyy shoppailemaan netin tavarataivaassa.Säätiloista riipuen eri vuosina alennusmyynnit alkavat niin nettikaupoissa, kuin myymälöissäkin usein jo ennen joulun jälkeisiä alennusmyyntejä...ja pitkin syksyä on jos ja vaikka mitä kampanjoita, joista voi tehdä ihan kelpo löytöjä.


Tälle viikolle onkin luvattu kohtalaisia kelejä, joten nautitaanpa sitten tästä syksystä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos