Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 1. lokakuuta 2016

Naistenilta, Ikea ja lokakuu

Hyvää lokakuun alkua vaan kaikille! Eilen lähdimme viettämään naisteniltaa työkaverini luokse töiden jälkeen. Jokainen mukaan lähtevä oli ottanut mukaansa itselleen tarpeettomia  vaatteita,  kenkiä, koruja ja kosmetiikkaa sillä tarkoituksenamme oli vähän kierrättää tai pikkusummilla myydä tuotteita toisillemme. Iltaamme siivitti Intialainen ruoka ja kahvittelu- kiva tapa viettää iltaa jonkinmoisen "teeman" ympärillä.


Tänään minulla oli tiedossa ostosreissu Ikeaan kahden nuoren miehen kanssa...meillä oli muutama juttu joiden takia sinne suuntasimme  ja onnekseni ehdin silmäillä edes ylimalkaisesti jotakin kivaa myös itselleni; kynttilöitä, kasveja pussilakanoita, matto, lamppu, korihylly kylppäriin, pyyhkeitä, uusi paistinpannu, laseja, lautasia ja mukaan tarttui myös jotakin ostoslistamme ulkopuolelta?! Aikaa emme turhaan siellä kulutelleet;)Olin tänäänkin jalkeilla  jo aamuvarhain ja säähän näytti kerrassaan upealta, mutta tuuli melkoisesti. Ikea reissusta selvittiin ja ihan sai nuorten miesten kanssa rauhassa katsella, ei tarvinnut tukka putkella juosta myymälää läpi. Ikea on siitä huvittava paikka, että vaikka olisi tehnyt ostoslistan tarvittavista hankinnoista, melko suurella todennäköisyydellä tulee eteen muutakin kivaa, joka sitten lähtee kotiin, näin ainakin meille kävi:) Omasta mielestäni ostimme kyllä vain tärkeitä ja hyödyllisiä tuotteita ja paljon jäi vielä seuraavaan kertaankin;)


Mukavaa lauantai iltaa!

1 kommentti:

  1. Mullakin oli melko lyhyt ostoslista Ikeaan, mutta kummasti se venyi. Mäkin ostin juomalaseja, paistinpannu, ym.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos