Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Miltä sinun lokakuusi näyttää?

Alkanut lokakuu on selvääkin selvemmin syyskuukausi, luonto täällä etelässä on ehkä juuri nyt hienoimmassa ruskapuvussaan ja kohta se on ohi...lehdet tippuvat puista ja ilmat, varsinkin yöt ovat jo kylmenneet, aamuisin on pimeää ja yhä aiemmin illasta pimeys hiipii esiin.
Oletteko havainneet syysväsymystä itsellänne? Vai kuulutteko heihin, jotka ovat intoa täynnä ja pursuavat ideoita? Monille käy niin , että kun syys alkaa tuntua luissa ja ytimissä tekisi mieli käpertyä talviunille, kuin karhut konsanaan ja heräillä taas vasta kevätauringon säteisiin...tai sitten iskee kova kaukokaipuu ja pitäisi päästä etelän lämpöön  ja valoon.
Minusta syksy on tämä vuonna näyttänyt sen lempeämmän puolensa, ei ole ollut monipäiväisiä sadejaksoja ja olemme saaneet nauttia myös melko lämpimistä keleistä. Jos heti elokuulla olisi syyssateet alkaneet ja pimeys,  olisi sitä varmasti jo nyt lokakuun alussa melko valmis odottelemaan pakkasia ja lunta, muistan vuosia jolloin ensilumi on satanut jo lokakuussa, saa nähdä koska se tänä vuonna peittää maan?
Miltä sinun lokakuusi näyttää? Oletko innoissasi, kun saat pukeutua neuleisiin, huiveihin ja syyskenkiin, ottaa kotona kynttilät ja lyhdyt esiin ja lämpimät shaalit lämmittämään,  puuhailetko puutarhassa ja istutat kukkasipuleita tai  "puet" parveketta, terassia tai kotia syysasuun?

Toivottavasti lokakuumme on hyvä kuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos