Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 25. lokakuuta 2016

Kiitos kaikille seuraajilleni!

Aloitin bloggaamisen viime maaliskuussa ja aivan sattumalta eilen blogeja lukiessani huomasin suureksi hämmästyksekseni, että blogini on ollut noin viikko sitten 17.10.2016 ykkösenä taide ja valokuvaus kategoriassa. Siitä olen tosi iloinen ja haluan ehdottomasti kiittää teitä kaikkia, jotka olette blogiini löytäneet ja tykänneet sitä seurata, kiitos ja kumarrus♡ toivottavasti viihdytte seurassani jatkossakin.Ei sitä lunta tullut ainakaan vielä, mutta viileää  tuulista ja ihan vähän räntää oli tänään tarjolla, ei ihan  minun suosikki säätilani! Pistäähän tämä ilman viileneminen miettimään, että koska se talvi mahtaa tulla.Tähän aikaan vuodesta alkaa usein kaipaamaan jonnekkin lämpimään,  kyllä sitä olisi kiva pakata laukut ja lähteä reissuun, jouluksi olisi kuitenkin kiva tulla takaisin.
Mitenkäs siellä,  iskeekö kaukokaipuu näissä keleissä, vai nautitteko pimeistä ja viileistä loppusyksyn säistä, tuulen vinkumista nurkissa kuunnellen , takkaa kohennellen ja kynttilöitä sytytellen?
Mukavaa tiistai iltaa teille kaikille!!

3 kommenttia:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos