Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 20. lokakuuta 2016

Kävelyllä syysillassa

Olin sopinut ystäväni kanssa tälle iltapäivälle/ illalle kävelyn ja niinpä lähdimme matkaan ja kerroimme kumpainenkin kuulumisiamme. Ilma oli ihan sopiva reippaalle ulkoilulle ja muutama kuvauskohdekkin osui reittimme varrelle. Nyt tuli nähtyä myös niitä tiaisia syömässä pihlajanmarjoja aika isoina parvina.
Ystävätapaamisia kannattaa muuten buukata myös ulkoilun ympärille, aina ei tarvitse mennä syömään  tai kahville,  niin mukavaa kuin sekin toki on. Ystäviä kannattaa muutenkin  pyrkiä tapaamaan viikollakin töiden jälkeen , vaikka usein väsyttääkin päivän jälkeen, mutta ainakin kivan rupatteluhetken jälkeen raikkaassa syyssäässä olo on oikein  rentoutunut. Kävelyretkemme loppupuolella aurinko alkoi jo värjätä iltsruskon  väreillä taivasta.Yht'äkkiä kävelyreittimme kohdalle osui varmaan viime kesänä rakennettu "keidas", lammen reunalle rakennettu vilpola. Rakennelma  jossa oli köynnöskasveille tuet, kävelysilta, jonne oli asetettu pöydät ja tuolit, sekä lammeen asennettu hienot taideteokset; sudenkorennot. Harmi vaan,  että taitelijan nimeä ei löytynyt mistään kohtaa rakennelmaa. Korennot olivat hienoja. Jostakin syystä nyt tämän  postauksen kuvien liittäminen ei meinaa onnistua ollenkaan...mitäköhän tälle tabletilleni on tapahtumassa?!!

Käyköhän tässä nyt ihan  oikeasti niin, että postauksen kuvat jäi minimiin?!?
Luovutettava on...huomenna uusi yritys...harmittaa!!!
1 kommentti:

  1. Olipa hienoja kuvia. Mitenkä tilhiparvi pysyy noinkin kapeilla oksilla, taitoa niillä on. Kiva kävellä välillä kaverin kanssa, tulee lenkkiä sekä puhetta :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos