Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 17. lokakuuta 2016

Kävelyllä Hietsussa

Vaikka olen asunut jo pitkään täällä pääkaupunkiseudulla, niin lähellä on useitakin paikkoja joissa ei ole koskaan vaan tullut käytyä ja yksi tällainen oli minulle Hietsu; Hietaniemi! Hyppäsimme ulos bussista ja jatkoimme rantatietä Hietaniemen suuntaan, mereltä puhalteli tuulenvire ja luodoilla näkyi paljon merilintuja, jotka ehkä viivyttelevät vielä hetken rantojen tuntumassa muuttomatkalle lähtöään?
Ihmisiä oli liikkeellä kävellen, pyöräillen ja lenkkeillen, täällä pääkaupunkiseudulla on paikoitellen täysin lehdettömiä puita ja taas paikoitellen todella värikäs ja kaunis ruska. Olen kuvannut syksyä tosi paljon ja joka kerta kun lähden kävelylle mietin, että vieläköhän jaksan innostua kuvaamaan tätä syksyä ja kyllä! Yhä uudelleen ja uudelleen!
Kävelyreitin varrella näkyi vielä vesiurhelustakin nautiskelijoita, tosin märkäpuvussa.Oikeastaan aika huikeaa, että tuohon on lokakuun puolessa välissä mahdollisuus!Matkan varrella oli myös taidetta, sekä ihmiskäden tekemänä, että luonnon!


Matkan varrella tuli törmättyä myös "salaiseen" puutarhaan, ah ja uih miten se näytti vielä näinkin myöhään syksystä söpöltä♡
Eikös näyttänytkin aika hellyyttävältä tuo lokakuinen puutarha? Minuun se teki ainakin vaikutuksen, voin hyvin kuvitella miten siellä on nautiskeltu keskikesällä.
 Hietsussa näytti lokakuisena sunnuntaina tältä!? Autiolta hiekkarannalta;)
Mukavaa viikonalkua!


1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos