Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Karkit, kepposet ja lokakuulle heipat


Taas on sitten kellot siirretty ja huhuu viikonloppu vietetty...
Jo monena vuotena täällä meilläkin on yhä enenevissä määrin alettu viettää Halloweenia. Hyvissä ajoin ennen lokakuun loppua alkaa liikkeissä olla erilaisia koristeita, naamiaisasuja, kurpitsoja ja leivontatarvikkeita, päiväkodeissa  ja alakouluissa vietetään naamiaisia ja kaveriporukat järjestävät halloween teemaisia juhlia, joihin pukeudutaan, kokkaillaan yhdessä ja somistetaan juhlatila teeman mukaisesti.


Minulla on tapana aloitella kynttilöiden polttaminen ulkolyhdyissä juuri tänä viikonloppuna tai sitten seuraavana; Pyhäinpäivänä, ja viimeistään pikkujouluna virittelen terassille pikkuiset köynnösvalot tuomaan valoa pimeyteen. Tänä vuonna aloitin kuitenkin kynttilöiden polton sisätiloissa tavallista aiemmin mitä yleensä ja sitten joulun ja uuden vuoden tienoilla se on huipussaan, tykkään kynttilän valosta ja sen tunnelmasta, mutta minulla kynttilät liittyvät ehdottomasti eniten joulunaikaan.


Tänään oli tarkoitus mennä ulkoilemaan ja saada otettua kuvia, mutta aamu valkeni harmaana, joten luovuin kuvaamisesta ja hyödynsin aamupäivän muilla tavoin. Lähdin kuitenkin käymään kierrätyskeskuksella, odotukset eivät olleet kovin korkealla, syystä että olen joskus vuosia sitten sellaisella vieraillut, eikä kyseinen keskus ollut mitenkään kovin laadukas, tämä tämän päiväinen oli kuitenkin eri paikka ja oli ihan erilainen. Jos olet joskus käynyt tällaisessa paikassa, tiedätkin jo, että tarjottavaa löytyy huonekaluista, astioihin, vaatteista elektroniikkaan ja kaikkea siltä väliltä! Tällä kyseisellä keskuksella oli selkeästi jaoteltu tavarat tuotteittain, hinnat merkitty tuotteisiin hyvin ja yleisilme paikassa melko siisti. Ihmisiä oli heti paikan avauduttua melko paljon sunnuntai aamupäiväksi.


Juuri äsken ovikello soi ja huiiiiiii....kyllä! sielläpä olikin kolme halloweenkaveria karkkien toivossa tai keppostelemassa;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos