Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 11. lokakuuta 2016

Ihan tavallinen tiistai ja kirpparilla pistäytyminen

Eihän tavallisessa mitään vikaa ole, eihän? Tämä tiistaipäivä on ollut ihan tavallinen, aamulla töihin, kaupan ja kirpparin kautta kotiin ja ruuan laittoa...  hyvä kun ehtiii postailemaan;) Mikä siinä on, että kun tarkoituksena on vain pikaisesti käväistä kirpparilla, niin siellä olisi vaikka mitä kivaa...muutama viikko sitten hypistelin kirpparilla Aarikan vanhaa monisakaraista puista kynttilänjalkaa, mietin että tuo pitäisi varmaan ottaa...niin ja en sitten kuitenkaan ottanut ja nyt harmittaa, olisin maalannut sen valkoiseksi  ja tykkäsin siitä heti, mutta miksi en kuitenkaan ostanut sitä? Niinpä...en osaa sanoa, ja hintakin olisi ollut hyvin kohtuullinen!!
En ole mikään asupostailija, mutta poikkeus vahvistaa säännön ja never say, never!
Kas tässä, tämän päivän löytöni!


Tämän löysin uutena tänään kirpparilta!


Takissa on kuvioitua, sekä sileää kangasta, sekä melko jännän näköistä lanka kuviointia, isohkot kankaalla päällystetyt napit ja takki levenee hieman helmasta ja siinä on ohut vuori.
Tänään löysin myös jotakin kirpparilta, aivan uuden,  käyttämättömän pitkän, kirjaillun syystakin jollaista katselin juuri viikonloppuna, mutta jätin sen silloin ostamatta hinnan takia, mutta tänään tein sitten murto - osalla samanlaisesta takista kaupat, olen löytööni tosi tyytyväinen;)
Syysostoslistallani olivat myös syysnilkkurit kun syksy alkoi tulla ja nekin löysin samaiselta kirpparilta, eli kaikenkaikkiaan olen kyllä tehnyt jo tälle syksylle todella hyvät löydöt. Nilkkurit olivat juuri sen väriset; konjakki,  jollaisista haaveilin ja laadultaan hyvät , nahkaiset ja hyvän merkkisetkin vielä, en olisi paljon tyytyväisempi voinut olla ne löytäessäni.Minulla on muutamia vuosia sitten lomalta ostettu ruskea käsilaukkukin, joten sillekin tulee nyt käyttöä. Tällaisia löytöjä olen siis tänään tehnyt, olettekos te kirppareilla kävijöitä, mitä ostelette, oletteko keräilijöitä, vai käyttekö etsiskelemässä vain tarpeeseen jotakin?

1 kommentti:

  1. Hyvät löydöt sinulla. Minä harvoin käyn kirpparilla ja vielä harvemmin löydän mitään. Siksi jaksan aina ihmetellä muiden löytöjä, että miten heidän silmänsä löytävätkin jotakin ostettavaa sieltä kaiken tavaramäärän seasta?

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos