Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 22. syyskuuta 2016

Syyspäivän tasaus ja vuodenajat

Syyspäiväntasaushan on hetki jolloin aurinko siirtyy pois pallonpuoliskolta,  jolla on syyspäiväntasaus. Kesä on siis nyt virallisesti loppu ja sanotaan myös, että tänään yö ja päivä olisivat yhtä pitkiä, se on yksi kulmakivi neljälle vuodenajallemme. Syksy jatkuu nyt tästä aina talvipäivänseisaukseen saakka eli niinkin pitkäl kuin 21 joulukuuta!
No niin virallinen syksy...no kaipa se näin syyskuun loppupuolella jo sitä on. Meillä onneksemme on vuodenajat,  vaikka jotkut ovatkin sitä mieltä, että muutaman pimeän, märän ja ankeimman voisi hypätä yli:) kuulutko muuten noihin  ihmisiin, vai tykkäätkö kaikista vuodenajoistamme?
Minä taidan olla vuodenaika ihmisiä,  jokaisessa niistä on jotakin hyvää, ihanaa ja ainutlaatuista. Jokaisella tällä pallolla ei ole yhtä selviä vuodenaikojen vaihteluita kuin  meillä. Vuodenajoista johtuen meillä on haasteita lämmönvaihteluiden takia, joudumme tai saamme, (ihan miten haluamme) miettiä miten meidän pitää esimerkiksi rakentaa tai pukeutua  ja mitä milloinkin voi tehdä.

Harrastelija valokuvaajalle vuodenajat ovat ihan ehtymätön aarreaitta kuvaamisen suhteen, luonto muuttuu ihan omanlaisekseen jokaisena vuodenaikana ja kuvauksesta innostuneellehan se vaan sopii. Olen kuvannut tänä kuluneena vuotena tähän mennessä jo valtavasti ja tulen jatkamaan kuvaamista tästä eteenpäinkin;)
Viikonloppuna olisi kiva kuvata jotakin vähän erilaista, katsotaan millaisia kuvia tulee, kivaa torstaita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos