Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 9. syyskuuta 2016

Syyskuun alun havaintoja

Useimpien mielestä kulunut kesä oli...no...vähintäänkin vaihteleva säiden puolesta, mutta tämä syyskuun alkupuoli onkin sitten ilahduttanut meistä monia. Monena aamuna on saanut ihailla huippu kaunista aamuruskoista taivasta ja tumman oranssina nousevaa aurinkoa,   sinisitä taivasta ja todella lämpimiä päiviä, aika hienoa!

Ja tätä "herkkuahan" on lupailtu nyt viikonlopuksi ja vielä ensi viikoksikin. Tekisi mieli keväistä puutarhamyymälässä hakemassa kukkasipuleita ja syyskukkia kesäkukkien tilalle, mutta taidan vielä tyytyä hienosti kukkiviin  kesäkukkiini ja siirtää vielä muutamalla viikolla ostosreissuani. Kevään  kukkaloisto mielessäni haluan laittaa kukkasipuleita maahan tänäkin  syksynä, sillä osa keväällä  kukkijoista ei ilmestynyt tänä keväänä kukkapenkistä,    uudistusta  penkki siis niiden osalta kaipaa.
Se olisi sitten viikonloppu ihan käsillä, toivotaan nyt, että säätiedotukset pitävät ja saisimme nauttia upeista,  lämpimistä ja aurinkoisista viikonlopun päivistä!

Mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Niin minäkin meinasin istuttaa sipuleita, pari kukkaa panin penkkiin, siis nimeä en muista, mä oon ihan hoopo kun nuo nimet noitten kukkien kohdalla ei jää päähän.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia, itsekkin tässä aloitteleva harrastekuvaaja :) Millä kameralla kuvaat ?http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun löysit blogiini;) Kuvaan Canon EOS 1100 D:llä

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos