Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Syksyisen sunnuntai aamun picsit

Tämä sunnuntai valkeni sumuisena,  mutta aavistelin heti, että kunhan sumu hälvenee edessä on luultavasti todella kaunis ja syksyinen sunnuntai! Lähdin heti aamutuimaan kuvaamaan ja kyllä se syksyinen luontokin osaa olla kaunis!

Päätin  kävellä tuttuja kävelyteitä  joiden varrelta löytyy aina kuvattavaa ja tämän aamuisella kävelylläni osui kohdalleni myös hetkessä ohi mennyt tapahtumasarja, josta vaivoin kerkisin napata vain yhden ainokaisen kuvan, mutta onneksi edes sen! Aivan yllättäen vähän matkan päässä edessäni haukka saalisti aamiaisensa kävelytien sillalta. En ehtinyt tarkentaa tai zoomata edes kameraa vain laukaista ja sain kuin sainkin  tallennettua haukan syöksyn saaliinsa  kimppuun! En pystynyt tunnistamaan  mikä haukka tuossa on kyseessä, enkä liioin ole varma haukan aamiaisen laadustakaan...zoomaamalla kuvaa näyttää vähän siltä,   että se saattaisi olla pienempi lintu tai sitten joku nisäkäs, varmuutta asiasta ei ole, mutta luontokokemuksena nopeasti ohi menevä hetki, oli kyllä aika mykistävä!Aamussa oli  jo syksyisiä "mausteita", syksyn tuoksut ja kosteus  sumusta,   mutta todella lämmintä, mielyttävä kävely sää siis. Kuvattavaa oli paljon, vaikka vielä ei ole koko syksyistä väriskaalaa edes tarjolla  on jo nyt kuitenkin luonnossa ihan  eri sävyt kuin kesällä. Osa kasveista valmistautuu jo tulevaan talveen, osa sinnittelee ja jopa kukkii vielä. Jos saadaan  kylmiä öitä ja pakkasta, tulee hieno ruska, nähtäväksi jää miten käy tänä vuonna.
On oikeastaan aika mukavaa aloittaa aamunsa ulkoilemalla kivassa säässä, sumu hälveni jo ulkoiluni loppupuolella ja aurinko alkoi lämmittää,  oikeastaan pitäisi tehdä vielä toinen kävely/kuvausreissu, nimittäin olen tulevalla viikolla kaksi päivää työmatkalla, ihan vain täällä kotimaassa,  mutta ei välttämättä ole aikaa kuvailla uusia kuvia. Sunnuntaisin  tulee muutenkin  valmisteltua usein jo tulevaa viikkoa, helpottamaan sitten sitä arkea; suunittelemalla asioita etukäteen.

Sain hyvän kuvasaldon tänä aamuna ja siinä sivussa hyvän mielen ja raitista ilmaa. Suosittelen lähtemään luontoon ulos, niin hyvän fiiliksen  sieltä saa koko päivään, mukavaa sunnuntaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos