Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 23. syyskuuta 2016

Syksyinen viikonloppu

Syyskuun toiseksi viimeinen viikonloppu on alkamaisillaan...ilta alkaa hämärtää, ulkona oli tänään aika viileää ja harmaata,  kotimatkalla katselin bussin ikkunasta todella kauniiksi ruskaan värjäytyneitä vaahteroita, että syksy osaakin olla paikoitellen todella kaunis!
Minulla on jotakin suunitelmia tämän viikonlopun varalle, ei mitään erikoista. Ajattelin tehdä kierroksen kirpputorilla ja kuvata jotakin vähän erilaista, olen vähän miettinyt mitä se voisi olla, mutta se jääköön sitten nähtäväksi. Onkos teillä jo viikonlopun suunnitelmat valmiina ja hei tiedättekö mitä? Ei todellakaan tarvitse olla! Ei aina tarvita valmista suunitelmaa kaikkeen,  eihän?
Joko olette tehneet syksyisiä kukka-astelmia, vaihtaneet kanervia tai callunoita kesäkukkien tilalle,  koristekaalit ja erilaiset uutuudet värkkäine marjoineenkin näyttävät tosi kauniilta, minulla on vasta idean asteella, no mutta eikös sitä sanota, että hyvin suuniteltu on puoliksi tehty?Tulipas tästä perjantaisesta postauksestani nyt kovin syksyinen ihan kuvia myöten!?

Kivaa viikonloppua!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos