Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 29. syyskuuta 2016

Sumuinen syysaamu ja sateinen ilta

Tänään oli aamutuimaan sumuista, niinpä päätin pakata kameran mukaani, kun lähdin töihin. Pienen pieni kuunsirppi tervehti aamun varhaisia kulkijoita itäisellä taivaalla, ja pikku hiljaa alkoi varhaisaamun hämärä kirkastumaan.
Aamu sarasti, mutta sumu vain sakeni, kävelin ennen töihin menoa hetkeksi rantaan nappaamaan muutaman kuvan, sumu leijui meren yllä.

Päivällä ei vielä satanut, vaikka raskaat pilvet ja tuulenpuuskat sitä jo enteilivätkin, mutta illalla sade sitten alkoi; selkeä syysmyrskyn alku, kovan tuulen saatteleana, lehtiä leijailee maahan ja tuuli lennättää niitä sinne tänne. Säätiedotus kertoo yöllä myrskyävän.
Sateiden ennustettiin kuitenkin yön jälkeen loppuvan ja viikonloppuna ei pitäisi sataa, eli ulkoilusäätä hyvällä tuurilla tiedossa.

Huomenna koittaa perjantai ja iltaan kuuluu naistenilta; kivaa seuraa, vaatteiden, korujen,  kenkien ja kosmetiikan kierrätystä naisten kesken ja vähän intialaista ruokaa.

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos