Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 3. syyskuuta 2016

Picsejä vuoden varrelta

Syyskuun ensimmäinen lauantai on jo iltapäivässä ja ihan hetki sitten täällä alkoi satamaan. Olen viime aikoina selaillut usein kuvia joita olen vuoden varrella ottanut ja ajattelin nyt tehdä jonkinlaisen kuvapostauksen. Lähes kaikki kuvani ovat luontoaiheisia, koska luontoa tulee kuvattua ehdottomasti eniten vuoden ajasta riippumatta. Yritän laittaa myös pienen tarinan kuhunkin kuvaan jonka tähän postaukseen valitsen ja vähän avata kuvaa kuvaajan näkökulmasta teille.


Tämä kuva on ystävästäni ja otettu uuden vuoden päivän aamuruskon aikana, pidän itse kuvasta tosi paljon, siinä on mielestäni kaunis tunnelma.

Seuraava kuva on otettu viime talvena mitä todennäköisemmin helmikuussa, kun olin kuvaamassa kovassa yli -20 asteen pakkasessa höyryävää merta, luulin palelluttaneeni varpaani, nimittäin en pystynyt kuvaussessioni jälkeen edes liikuttamaan niitä, mutta sainpahan upeita kuvia ja varpaatkin sulivat lopulta!Kevät talvella tuli kuvattua kauniina päivinä myös paljon, aurinkoiset päivät houkuttelivat lähtemään kuvaamaan.


Yllä olevat kuvat on siis otettu helmikuussa, jolloin oli todella kauniita päiviä ja aistittavissa jo ripaus kevättä ilmassa.

Maaliskuun kuvia

Kevät etenee vuorossa huhtikuun otoksia
Vihdoin koittaa iki-ihana toukokuuKesä ♡HeinäkuuElokuu & syyskuu
Arvasin jo tätä postausta suunitellessani, että minulla on edessäni lähes mahdoton tehtävä, nimittäin on todella vaikeata valita kuvistani ne jotka halusin, tästä postauksesta olisi tullut aivan liian laaja ja pitkä jos olisin valinnut kaikki ne kuvat joista itse pidän eniten, siksi otin vain satunnaisia kuhunkin kuukauteen sopivia ;) jos teitä kiinostaa nähdä enemmän picsejäni niitä löytyy Instagramista: carolalehtonen

Mukavaa lauantai iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos