Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Luonnon väri-iloittelua

Kävin eilen parin tunnin  kävelylenkillä kameran kanssa, reissullani en saanut omasta kuvamateriaaleistani paljonkaan poikkeavaa, luonnossa kun nyt vaan on niin hienot värit,  ettei vaan malta olla kuvaamatta niitä. Vaikka olikin aika pilvistä, niin ilma oli kyllä ihan OK ulkoiluun ja sain taas paljon uusia kuvia.KastanjaVaikka syksy mielletään usein ankeaksi, harmaaksi, pimeäksi ja jotenkin  ikäväksi, niin luonnossa liikkuessaan tulee kyllä helposti toisiin aatoksiin ja kuvatessaan huomaa asioita, jotka muuten saattaisivat jäädä kokonaan huomaamatta. Matka tuntuu usein myös lyhyemmältä ja myös vievän vähemmän aikaa, kuin mitä siihen todellisuudessa on kulunut, niin keskittynyt sitä kuvaamiseen yksin ollessaan varsinkin on.
Ihan omien kotinurkkiensa läheltäkin voi löytää vaikka mitä mielenkiintoista kuvattavaa, kunhan vaan kulkee silmät avoinna, itse olin eilen ihan vaan muutaman kilometrin päässä kotoani ottamassa nämä tämän postaukseni kuvat.

Kävelyreitin varrelta löytyi myös pieni puro, jonka pinnalla oli kaunis tähtimäinen kasvusto ja puista varisseita lehtiä-kaunista!
Jostakin kumman syystä "törmäsin" myös muutamiin lintuihin, jotka ikuistin, nämä eivät olleetkaan ihan tavallisia böödejä, vaan sekeästi kapunkiböödejä.Nimittäin yksi istui kaverinsa kanssa aidalla ja tarkkaili ympäristöään, toinen  pelasi ilmeisesti maasta löytämänsä pullon kanssa futista ja kolmas oli melkoisen kaveriporukan kanssa lounaalla pensaikossa!?
Eilen illalla minusta alkoi tuntua siltä, että kaamos/syksyvalot oli aika ottaa käyttöön, minulla on ollut nämä jo pari vuotta ja aina pimeän vuodenajan jälkeen pakkaan ne kaappiin ja taas syyspimeillä kaivan ne sieltä ja otan käyttöön.Jokos siellä on otettu näitä syysvaloja käyttöön?

Kuulisin myös tosi mielelläni kommenttejanne kuvistani, varsinkin teiltä jotka itsekkin ihan harrastukseksenne kuvaatte, toinen näkee usein kuvattavan kohteen toisin kuin itse ja otos saattaa herättää katsojassa eri fiiliksiä kuin kuvan ottajassa, nyt vaan rohkeasti kommentoimaan, kiitos kaikille jotka jätätte kommenttinne.

Tunnelmallista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos